Winnaar SMA Piet Heyn Award 2016

Piet Heyn logo

Bavaria trotse winnaar SMA Piet Heyn Award 2016

 

Wat een prachtige gala-avond had de onze vereniging ook dit jaar weer georganiseerd om de SMA Piet Heyn Award uit te reiken. Deze vond afgelopen donderdag (27 oktober) plaats op het ss Rotterdam. Net als de naamgever van de Award heeft de Rotterdam een roemrijk verleden. En dat is nou precies waar ook de SMA Piet Heyn Award voor staat: uitblinken ‘op het gebied van ondernemersgeest en succes én lef hebben om te vernieuwen’. Na een uitgebreide voorselectie waren drie kandidaten genomineerd, die door een vakjury uitgebreid zijn gescreend en beoordeeld: Bavaria, ING branches Nederland en NS Zakelijk. Dit jaar was Bavaria de trotse winnaar en CCO Peer Swinkels nam de bokaal in ontvangst.
 

Lef en vernieuwing

 

Winnaar SMA Piet Heyn Award 2016 Coen Bos Peer Swinkels Vivienne van EijkelenborgDe overhandiging van de prijs gebeurde uit handen van Robbert de Haan, Commercieel Directeur van ORTEC en winnaar van de SMA Piet Heyn Award in 2015. Onder aanwezigheid van meer dan 130 CEO’s en Commercieel Directeuren las hij enkele delen uit het juryrapport voor. “Bavaria heeft de afgelopen periode de organisatie opnieuw vormgegeven, waarbij de klant volledig centraal is gesteld. Om dat te bereiken hebben ze hun commerciële dienst omgekanteld. Er wordt regionaal gericht geopereerd, waarbij een stevige groeidoelstelling is neergezet en gerealiseerd. Dat is zeer knap in deze tijd en dat mag in de ogen van de SMA benoemd en beloond worden.”

 

De gala-avond rondom de SMA Piet Heyn Award was professioneel opgezet en oogstte na afloop alleen maar lof. Viviene van Eijkelenborg, zakenvrouw van het jaar 2016 en CEO van Difrax, was de keynote speaker. Zij legde op subtiele wijze de link naar het thema ‘durf en vernieuwing’. “Aim high, think big, shoot for the moon, even if you miss, you’ll be amongst the stars. Durf te dromen en durf hardop te zeggen waarvan je droomt. Durf te vragen en durf fouten te maken en hiervan te leren. Met lef en innovatie kan je een hoop bereiken.”