SMA Bestuur en haar organisatie

De SMA is een vakvereniging dat grotendeels door vrijwilligers wordt gerund. Dat geldt zowel voor het landelijke bestuur als voor alle regionale besturen en andere commissies die binnen de SMA hun oorsprong hebben. Het bestuur legt haar verantwoording af aan de leden, dit gebeurt twee keer per jaar tijdens een voor alle leden toegankelijke Algemene Leden Vergadering.

SMA Bestuur 2016 Coen Bos Rob Idink Esmee Ficheroux Wendy Freriks Dennis van den Bos Connie Maathuis

 

Klik hier voor de invulling van het bestuur

 

Naast deze grote groep van vrijwilligers maakt de SMA gebruik van verenigingsmanager en wordt zijn haar ondersteunende activiteiten ondersteund door StN. Een professioneel bureau gespecialiseerd in het werkzaamheden binnen het verenigingsleven.

 

Advisory Counsil

 

De SMA heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt en een aantal nieuwe initiatieven in de markt gezet. Denk aan de Piet Heyn, de SMATOP50 en het Sales register. Teneinde deze ontwikkeling te kunnen continueren en daarbij de juiste richting voor ogen te houden heeft de SMA een Corporate Advisory Council opgezet waar nieuwe ontwikkelingen een paar keer per jaar mee worden besproken.

 

Klik hier voor meer informatie over werkwijze van de Advisory Council

 

In deze Corporate Advisory Council, hebben een vijf tot zevental personen zitting, dit kunnen CEO’s of seniore managers van ondernemingen zijn. Tevens zal getracht worden om ook het onderwijs hier zitting in te laten nemen. Momenteel is Henk Broeders, voorzitter van de Advisory Counsil

 

Klik hier voor meer informatie over de personen van de Advisory Council