Partnership met het onderwijs

Naast het accrediteren van de sales opleidingen binnen het onderwijs bestaat er ook de mogelijkheid als onderwijsinstelling om een partnership met de SMA aan te gaan. Dit varieert van een institutioneel lidmaatschap tot een maatwerk contract waarbij de SMA er zorg voor draagt dat het bedrijfsleven en onderwijs samen worden gebracht.

 

Institutioneel lidmaatschap

 

In een institutioneel lidmaatschap zitten de volgende componenten:

 

  • 5 docenten lid van de SMA;
    • Toegang tot de openbare bijeenkomsten van de SMA;
    • Toegang tot het Sales Event;
    • Ontvangst van fysieke/digitale nieuwsbrief;

Kosten € 1.000,– (exclusief BTW)

 

Partnership met SMA

 

Bij een partnership met de SMA vindt er een upgrade plaats van het institutioneel lidmaatschap. De upgrade zal grotendeels bestaan uit het organiseren van bijeenkomsten, waarbij de SMA zorg zal dragen voor de invulling van het event. Hierbij valt te denken aan de volgende type events:

 

Beroepenvoorlichting

  

Dit is bedoeld voor de 1e jaar studenten, waarbij de SMA ervoor zorgt dat er een verscheidenheid aan salesfuncties aan bod gaan komen. Op deze manier kunnen de studenten zich een beter beeld vormen van de toekomstmogelijkheden in hun gekozen werkveld

 

Sollicitatie Event

 

De 2e jaar studenten, die vlak voor hun stage zitten, is voor deze bijeenkomst de doelgroep. Tijdens dit event worden er verschillende workshops georganiseerd over het thema solliciteren. Dit gaat uiteraard in overleg, zodat er geen overlap zal zijn met de reguliere lessen die gegeven worden. Daarnaast zal er een check van de CV plaats vinden, zodat men op dit gebied goed beslagen te werk kunnen gaan.

 

Klik hier voor een filmimpressie van een sollicitatie event

 

Speeddate Event

 

Tenslotte is er ook nog een event voor de 3e jaar studenten. Dat betreft dan het Speeddate Event. Tijdens dit Event zullen door middel van een speeddate het bedrijfsleven en de studenten aan elkaar worden voorgesteld. Op deze manier hebben beide partijen een goed beeld van elkaar, en wellicht kan er reeds zaken gedaan worden voor de toekomst

 

Gastspreker

 

In samenspraak, met het opleidingsinstituut zal een thema bepaald worden, waarna de SMA op zoek gaan naar een geschikte spreker over gekozen onderwerp. De SMA zal hierbij zeker ook op zoek gaan naar oud-winnaars of – winnaressen van de recente verkiezingen.

 

Kosten

 

De kosten van een dergelijk partnership is afhankelijk van het aantal te organiseren bijeenkomsten. De kosten bedragen momenteel € 750,– (excl. BTW) per te organiseren event. Indien er wordt gekozen voor bijvoorbeeld een tweetal bijeenkomsten, zullen de kosten van het partnership € 2500,– bedragen. Dit is dan € 1.500,– voor de bijeenkomsten en nogmaals € 1.000,–  voor het institutioneel lidmaatschap. Voor de duidelijkheid, er zullen altijd separate afspraken gemaakt moeten worden voor de accreditatie. Dit geldt ook bij een partnership.

 

Interesse                       

                                                                   

Mocht u interesse hebben in een institutioneel lidmaatschap of een partnership dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Zij zullen dan een afspraak met u maken, zodat wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden graag zullen toelichten. Wij zijn bereikbaar via 0348-495056 of via het volgende e-mailadres: secr@sma.nl