Nomineren Young Sales Professional van het jaar 2018

Awrd-18-374 voor op siteHét Sales Event en Grand Hotel Huis ter Duin horen inmiddels bij elkaar als de maan en de sterren. Als vanouds waren de leden van de SMA op 8 maart te gast in Noordwijk voor Hét Sales Event van dit jaar. En opnieuw werd het een prachtige dag in een top-ambiance, met netwerken, inhoudelijke masterclasses en natuurlijk de verkiezingen. Uit het hele land waren salesprofessionals naar Noordwijk gekomen. De verkiezingen van de Young Sales Professional, Senior Sales Professional en Commercieel Directeur van het Jaar vonden verspreid over de dag plaats. Alle podiumkandidaten kregen ruimte om te pitchen. 

 

Aan het eind van de dag vond onder grote belangstelling plaats waar iedereen op gewacht had: de bekendmaking van de winnaars van de verkiezingen. Voor de Young Sales Professionals kwam het verlossende woord als eerste. Powervrouw Sanne Noordam (SAP) werd uitgeroepen tot winnaar in deze categorie en liet daarmee Iris Cauwels (Bechtle Direct) en Feddo Timmerman (Betty Blocks) achter zich. In een kort interview kijkt Sanne terug op de dag en geeft aan wat het haar heeft opgeleverd. In de Wall of Fame van de Young Sales Professional heb je een overzicht van de kandidaten, die het afgelopen jaar hebben meegedaan.

 

Logo Nexor

 

Net als voorgaande jaren wordt de SMA in dit proces begeleid door haar partner Nexor. Nexor is gespecialiseerd in Young Sales Talent en daardoor prima in staat om ons te helpen om tot de geschikte kandidaat te komen. Lees meer over Nexor op onze website 

 

Road to Young Sales Professional 2018

Foto Goeran de Pater (voorzitter SMA Noord) en Marijke van der Weide

 

In de aanloop naar de Grand Finale in Noordwijk  op 14 maart 2019, vind er eerst nog een grondige selectie plaats om tot de drie kandidaten te komen. Dit jaar zullen er voor het eerst vier regionale Sales Events plaatsvinden waarbij eveneens een regionale verkiezing hebben met een winnaar. Dit betekent dat voorafgaand er dus reeds selectiedagen in de regio zullen plaatsvinden om uiteindelijk tot de drie podiumkandidaten te komen. De overgebleven personen zullen allemaal een plek krijgen in de landelijke voorverkiezingen. De data waarop de regionale Sales Events plaatsvinden zijn :

 

  • 18 oktober SMA Centraal  (= SMA West en Midden samen)
  • 25 oktober SMA Zuid
  • 8 november SMA Oost
  • 15 november SMA Noord

 

Eisen nominatie Young Sales Professional 2018

Kandidaten verkiezing Young Sales Oost Nederland Inge Jentink

 Ken jij in jouw netwerk nu ook een Young Sales Professional waarvan je denkt dat deze de opvolger van Sanne zou kunnen worden en voldoet aan de volgende criteria :

 

  • 1. Niet langer dan vijf jaar werkzaam zijn in een commerciële functie en deze succesvol hebben uitgevoerd;
  • 2. Jonger dan 30 jaar;
  • 3. De minimale verantwoordelijkheid voor een omzet van € 0,3 miljoen

 

Je kunt deze persoon dan hiervoor nomineren, door het aanmeldingsformulier in te vullen. Nomineren kan tot 17 september.