Nominaties Sales Event 2019

Sinds 1971 worden er door de SMA reeds verkiezingen gehouden. In eerste instantie betrof dit alleen de verkiezing van de Commercieel Directeur van het Jaar, waarna deze vervolgens in 2008 werd uitgebreid met die van Senior Sales Professional. Sinds enige jaren is ook de uitverkiezing van de Young Sales Professional een vast onderdeel van de agenda tijdens het Sales Event. De eerst volgende strijd staat op 14 maart 2019 gepland. In Grand hotel Huis ter Duin, zullen er per genoemde categorie weer drie kandidaten gaan strijden om deze felbegeerde titel. Het is nu mogelijk om hiervoor kandidaten te nomineren.  

 Commercieel Directeur

Awrd-18-414 voor op siteBij de Commercieel Directeur zijn we op zoek naar die kandidaat die in jouw ogen momenteel het verschil maakt in zijn organisatie en die daarbij een essentiële bijdrage heeft geleverd in het commerciële succes. Om hiervoor in aanmerking te komen moet deze persoon commercieel eindverantwoordelijk zijn, minimaal twee teams aansturen en twee jaar werkzaam zijn in deze functie. Klik op de foto van de winnaar van vorig jaar, Remko Stolk van Asito, voor meer informatie en om eventueel zijn opvolger te nomineren. Het is mogelijk om tot 21 november een geschikte kandidaat te nomineren.

 

Senior Sales Professional

Awrd-18-402 voor op siteBij deze categorie zijn we op zoek naar die salestopper die grote indruk op jou heeft weten te maken. Dit vanwege zijn dagelijkse werkzaamheden of vanwege zijn cruciale rol in het binnenhalen van die grote opdracht voor zijn bedrijf. Om hiervoor in aanmerking te komen met (Key) Accountmanager binnen zijn organisatie verantwoordelijk zijn voor één of meerdere klanten. De persoon, die reeds twee jaar in de functie actief is, moet daarnaast ouder zijn dan 30 jaar en verantwoordelijk zijn voor minimaal € 1 miljoen aan omzet. Klik op de foto van de winnaar van vorig jaar Ruben van den Burg van OAD, voor meer informatie en om de geschikte kandidaat te nomineren. Het is mogelijk om tot 7 november een geschikte kandidaat te nomineren.

Young Sales Professional   

Awrd-18-374 voor op siteAfgelopen jaren heeft geleerd dat bij deze verkiezing leeftijd eigenlijk geen rol speelt in de carrière van deze sales professional. Deze persoon zorgt namelijk ervoor dat er reeds in een vroegtijdig stadium van de carrière reeds het verschil wordt gemaakt in het commerciële spel. Om deel te kunnen nemen aan deze categorie moet deze persoon niet langer dan vijf jaar werkzaam zijn in het commerciële werkveld, jonger zijn dan 30 jaar en minimaal verantwoordelijk zijn  voor een omzet van € 300.000,–. Klik op de foto van de winnaar van vorig jaar, Sanne Noordam van SAP, voor meer informatie over deze categorie en om de geschikte kandidaat te nomineren. Het is mogelijk om tot 17 september een geschikte kandidaat te nomineren.