Uitnodiging Sales Event 2016

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: donderdag 10 maart 2016
Tijd: 10:00-18:00

Locatie
Hotel Huis ter Duin


 SMA Beeldmerk Sales Event 2016

 

 

Het Sales Event belooft op 10 maart weer hét event van het jaar te worden. Het vindt opnieuw plaats in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin en deze dag wil je als salesprofessional absoluut niet missen. Het thema van het Sales Event is ‘The soft side of hard selling’. Het wordt een zeer inspirerende dag met masterclasses van topniveau en inspirerende klantcases. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Commercieel Directeur, de Senior Sales Professional en de Young Sales Professional van 2015. Alle profielen van de podiumkandidaten zijn op onze site terug te vinden.

 

 

 

 

 

 

Naast het hoogtepunt van de verkiezingen hebben we gedurende de dag een groot aantal masterclasses waarbij het jaarthema aan bod zal komen. Er zullen onder andere optredens zijn van Jan Jaap van Weering, Carola Rodriques, Jan Kuipers, Marco Weijers, Leo Koppelaar, Berry Veldhoen en Paul Joosten. Meer informatie over de agenda van de dag is op onze website te vinden.

  

VL-20140122-studioshoot Esther VergeerDe Keynote Speaker van dit Sales Event is Esther Vergeer. Esther is één van de meest succesvolle Nederlandse sporters in de geschiedenis. Op 12 februari 2013 beëindigde ze haar tenniscarriere. Ze is op dit moment werkende aan haar 2e carrière. Esther won zeven keer goud op de Paralympische Spelen en is 13 keer opeenvolgend ranglijstaanvoerster geweest tijdens haar tenniscarrière. Ze beëindigde haar succesvolle carrière na een reeks ongeslagen wedstrijden in het enkelspel van 470. De Woerdense is nu voorzitter van haar eigen Foundation en stimuleert daarmee sportdeelname van kinderen en jongeren met een handicap.

 

SMA Profielfoto Diana MatroosHet Sales Event staat onder professionele leiding van Diana Matroos. Diana is een van de vaste presentatoren van het RTLZ Nieuws. Hierin behandelt zij financieel en economisch nieuws van over de hele wereld. Matroos studeerde culturele en maatschappelijke vorming en daarnaast ook nog eens economie. In 1999 ging zij vervolgens werken voor het RTL Nieuws, waar zij redacteur werd op de redactie binnenland. In 2005 werd zij vervolgens een van de gezichten van het nieuwsprogramma 4 in het Land op RTL4. Hierna ging zij aan de slag voor RTLZ en BNR Nieuwsradio.

 

 

Kosten

 

SMA-Leden

  • Voor SMA-leden met een basis-lidmaatschap of een regionaal lidmaatschap bedraagt de toegang tot het Sales Event € 175,00 (€ 211,75 incl. BTW)
  • Voor alle overige leden is de toegang tot het Sales Event gratis.

 

Niet SMA-leden

  • Voor niet SMA-leden bedraagt de toegangsprijs € 350,00 (€ 423,50 incl. BTW)
  • De mogelijkheid bestaat ook om een één jarig lidmaatschap met de SMA af te sluiten, voor € 400,– (normaal prijs is € 475,–). Beide prijzen zijn exclusief BTW. Dit lidmaatschap biedt verschillende mogelijkheden, zoals het bezoeken van 60 SMA bijeenkomsten per jaar, digitale – en fysieke nieuwsbrieven en ledenvoordeel bij sommige partners van de SMA. Indien je voor deze optie gaat, geef dit aan in het opmerkingenveld en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen;
  • De uitnodiging van de SMA, is via één van onze partners ontvangen. Er zijn dan geen kosten verbonden aan de deelname. Graag bij de aanmelding, in het opmerkingenveld aangeven via welke partner de uitnodiging is verlopen.

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.