SMA Zwolle, Masterclass : Kunstmatige intelligentie in de commercie

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum: dinsdag 19 maart 2019
Tijd: 17:00-21:00

Locatie
Deltion College


Hoog Salestarget? Geen Probleem!

 

Efficiëntere sales door gebruik van kunstmatige intelligentie.

 

Het bijzondere van salestargets is dat ze altijd omhooggaan. In goede tijden wordt meer sales verwacht en in slechte tijden moet de sales gelijk gehouden worden met minder mensen. De natuurlijke neiging van verkopers is om dan een stapje harder te gaan lopen, maar dat is geen permanente oplossing. Dat werkt op z’n best tijdelijk. Dus het moet slimmer, effectiever, beter, etc…

 

Maar hoe dan, vraagt u zich af. Ons antwoord is: Focus op succes!

 

Met behulp van kunstmatige intelligentie, kunnen wij vooraf nauwkeurig aangeven hoe groot de slagingskans van een commercieel traject is. Dat kan voor koude acquisitie, prospect bezoeken, opvolgen van leads of inschrijven op een aanbesteding. Met deze ‘voorkennis’ voorkom je dat je veel tijd en energie kwijt bent aan trajecten die niet tot een opdracht leiden. Je richt je enkel op de kansrijke trajecten. Onze ervaring is dat de verkopen hiermee 10% tot 30% stijgen.

 

Tijdens deze SMA-masterclass gaan we in op het begrip ‘kunstmatige intelligentie’. Zoals vaker bij onderwerpen die vol in de aandacht staan, hebben we de klok wel horen luiden, maar zijn er maar weinig die weten waar de klepel hangt.

 

We besparen u de inhoudelijke technische details van kunstmatige intelligentie, maar nemen u mee in deze wondere wereld aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. Door deze praktische insteek is de complexe techniek goed te volgen en ziet u ook welke kansen het biedt in uw organisatie.

 

We behandelen de mogelijke inzet van AI in de verschillende onderdelen van het commerciële proces. Bij ieder voorbeeld bekijken we de manier waarop de kunstmatige intelligentie wordt toegepast. We benoemen de valkuilen en de daarbij behorende oplossingen bij het gebruik van AI. We bekijken de business cases en maken inzichtelijk wat nodig is om van deze techniek gebruik te maken. Het doel van deze masterclass is dan ook om de deelnemers een concreet en realistisch beeld mee te geven van de praktische mogelijkheden die AI in commerciële processen biedt en hoe jij daar je voordeel mee kunt doen. 

 

20190314 SMA Sales Event Masterclass Koen MeeuwsenDeze Masterclass wordt verzorgd door Koen Meeusen, NeurOp BV. Hij is in 1989 begonnen in de sales buitendienst. Na een aantal jaren met toenemende verantwoordelijkheid in met name commerciële processen, heeft hij zijn werkterrein verlegd naar operations. Daar staat efficiency hoog in het vaandel. Vijf jaar geleden werd Koen gegrepen door de kracht en veelzijdigheid van kunstmatige intelligentie. Hij ziet met kunstmatige intelligentie mogelijkheden om sales en efficiency bij elkaar te brengen. Om dat in de praktijk te realiseren heeft hij NeurOp opgericht. Met NeurOp maakt hij de techniek toegankelijk voor bedrijven die zelf niet over die expertise beschikken of er niet aan toekomen, maar er wel veel profijt van kunnen hebben.NeurOp is gespecialiseerd in concrete toepassingen die in enkele maanden gerealiseerd kunnen zijn en een terugverdientijd hebben van slechts enkele weken of maanden.

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.