SMA West-Brabant : Salesmanager in de Keuken bij CM

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: maandag 25 februari 2019
Tijd: 17:00-20:00

Locatie
CM


25022019 Pand CM Salesmanager in de Keuken

Op 25 februari staat de eerste bijeenkomt van SMA West-Brabant op de agenda. Dit betreft een Salesmanager in de Keuken, en wij zijn dit keer te gast bij SMA Piet Heyn winnaar CM uit Breda. Tijdens deze bijeenkomst zal Commercieel Directeur, Eric Fransen stil staan bij hun commerciële werkwijze en wat de reden is geweest wat hun overwinning is geweest voor deze prestigieuze prijs binnen onze vereniging. Hij zal hierbij uitgebreid stil staan bij de wijze van aansturing van de salesorganisatie waarbij SMA Logo CM Piet Heyn 2017er niet wordt gewerkt met bonussen en opgelegde targets. Dit laatste is een behoorlijk unieke aanpak binnen Commercieel Nederland. Verder zal ook een kijkje in de verdere toekomst van CM gegeven worden, men is zojuist gestart met het omvormen van de bestaande salesorganisatie naar een nog meer schaalbare inrichting, hier zal Eric ook een preview van geven.          

        

Sinds de opkomst van mobiel zijn bedrijven op zoek naar de beste manier om de consument hierop te bereiken. Sinds 1999 helpt CM bedrijven hiermee door het dagelijks verbeteren van het hun platform voor Messaging, Betalingen, Apps en Voice. Dit wil zeggen één platform voor alle kanalen omdat bedrijven de behoefte hebben om de klant te bereiken via dat medium wat consument het beste uitkomt. Tijdens zijn presentatie zal Eric hier uiteraard ook bij stil blijven staan welke rol CM vervult en waar de kansen liggen.

        

Kortom een uniek kijkje in de keuken bij een organisatie die in hun commerciële aanpak daadwerkelijk een andere aanpak hanteert dan de meeste bedrijven. Hiermee zeker de moeite waard om bij dit Brabantse bedrijf op bezoek te gaan. De bijeenkomst begint om 17.00 met een licht buffet, waarna we om 17.45 aan de daadwerkelijke presentatie beginnen.      

 

Tip t.b.v. parkeren: Parkeren is mogelijk voor het pand (Konijnenberg 30), maar ook aan de achterzijde binnen het hek

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.