SMA Oost : Salesmanager in de Keuken bij Central Point

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum: woensdag 8 mei 2019
Tijd: 17:00-21:00

Locatie
Central Point


Logo-CentralPoint_228x110Één van de meest spraakmakende veranderingen bij één van onze leden is de fusie van Infotheek, Scholten Awater en Centralpoint tot één organisatie. Hiermee werden zij één van de grootste IT-reseller van de Benelux en adviseren zij merkonafhankelijk vele organisaties op het gebied van ICT-oplossing. Hun doel is het helpen van organisaties om IT centraal te stellen, waardoor zij zich volledig kunnen focussen op het ondersteunen en innoveren van hun eigen business.

 

We zijn deze bijeenkomst te gast bij Rutger Sneep, Manager Sales Large Enterprise, die ons mee gaat nemen in de reis die met name de commerciële organisatie heeft doorgemaakt tijdens deze fusie en dat ondanks de verbouwing de winkel gewoon open is gebleven. Een mooie gelegenheid om een kijkje in de commerciële keuken te krijgen bij Central Point, waarbij Rutger uiteraard zal stil staan bij hun successen maar ook bij de zaken die toch iets anders verliepen dan men van te voren had verwacht.

 

We zijn bezig met een kleine correctie van het programma zodat iedereen in staat is om naar de voetbalwedstrijd van Ajax te kunnen kijken

Inschrijving