SMA Oost : Sales Event Oost Nederland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: donderdag 10 november 2016
Tijd: 13:00-18:00

Locatie
DRU Cultuurfabriek


Beeldmerk SMA Oost

 

 

Sales-professionals en ondernemers worden dagelijks geconfronteerd met veranderende marktsituaties, nieuwe klantwensen én verschillende vormen van concurrentie. Commercie is een enerverend vakgebied! De SMA helpt salesprofessionals en commercieel managers en ondernemers graag om nieuwe inzichten te verwerven en direct toe te passen in de praktijk. Daarom organiseert de SMA een aansprekend Salescongres, met als thema de ‘The Soft side of Hard Selling’. Het programma is ontleend aan het Sales Event, dat jaarlijks plaatsvindt in Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk aan Zee) en in 2016 een record aantal van 800 bezoekers kende. Dit succesvolle evenement krijgt nu een vervolg in Oost Nederland.

 

 

 

 

Uit onderzoek onder de leden van SMA is gebleken dat er onder de salesprofessionals veel behoefte is aan direct bruikbare tips en tools. Het programma op is hierop afgestemd. Centraal staan de kennis en kunde van bedrijven uit het Oosten van Nederland. Bedrijven dit tegen de stroom in roeien en daarmee succesvol zijn. Deze bedrijven zullen in een korte pitch aangeven, waarom zij zich onderscheiden van de rest en waarom ze op het gebied van commercie succesvol zijn. Als bezoeker van het SMA Sales Event Oost Nederland kun je de volgende dag direct de nieuwe kennis effectief inzetten. Een ander belangrijk onderdeel is de verkiezing van de Young Sales Professional Oost Nederland 2016. Net als bij het landelijke SMA Event worden jonge salestalenten uitgedaagd mee te doen aan deze verkiezing.

 

SMA Profielfoto Martine Zuil

 

 

De dagvoorzitter, van het SMA Sales Event Noord zal zijn Martine Zuil, Commercieel Directeur van betaald voetbalclub De Graafschap.

 

 

 

 

 

 

SMA Profielfoto Regis Lemmens

 

Naast de verschillende pitches van succesvolle bedrijven uit Oost Nederland hebben we een drietal andere sprekers. De bijeenkomst zal worden afgetrapt door Regis Lemmens. Regis is een gerenommeerde auteur van verschillende boeken op het gebied van Sales. Daarnaast is hij verbonden aan de Cranfield Universiteit in Engeland en geeft hij les in sales and sales management aan de Tias School. In zijn presentatie zal hij in gaan op de toekomst van ons vak, zijn presentatie heeft dan ook als titel : Sales 2020.

 

 

 

 

 

 

Profielfoto Leo Koppelaar

 

 

Leo Koppelaar, heeft een boek geschreven over verkopen. In het boek met de veelzeggende titel ‘Help ! Ik ben verkoper’ geeft Leo Koppelaar collega’s in het vak een serie korte, maar krachtige tips om als verkoper optimaal te presteren. Koppelaar baseert zich voor een groot deel op zijn ervaringen als Sales Manager en later commercieel directeur bij AFAS Software. Hij bleef in zijn carrière altijd trouw aan zijn eigen waarden en normen, die hij ook in het verkoopvak als uitgangspunt gebruikte. Ideale lessen, die je zo in de praktijk kunt toepassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

SMA Profielfoto Esther SchmidtNa het optreden van Regis zal Esther Schmidt een gezamenlijke workshop houden met de naam “Pitch Perfect”. Herken je dat, dat je op een netwerkborrel of feestje staat en iemand vraagt je wie je bent en wat je doet en je dan ietwat stamelend een verhaal begint op te hangen dat eigenlijk helemaal niet bij jou en/of je functie past? Dan is de workshop ‘Pitch Perfect’ iets voor jou. In deze workshop gaan we je laten ervaren hoe een goede pitch je kan helpen in sales. We gaan weg uit de zakelijke voorstelrondjes, maar gaan kijken naar jouw unieke kwaliteiten, benoemen waar jij (binnen jouw functie) enthousiast van wordt. We gaan jouw pitch voor eens en altijd samenstellen zodat je nooit meer met je mond vol tanden staat.

 

 

  

Profielfoto, Rob Holtslag als winnaarverkiezingen

 

Rob Holtslag, momenteel werkzaam bij het Achterhoekse Pincvision, heeft in het verleden de titel van Commercieel Directeur van het Jaar gewonnen. Hiermee is hij de enige met deze prestigieuze titel uit de omgeving. Hij zal tijdens zijn presentatie ingaan op de motivatie van de jury om juist hem te kiezen bij deze titel. Dit ondanks zware concurrentie van salestoppers van grote bedrijven, zoals Oracle. Hij zal eveneens ingaan, op de impact, die een dergelijke titel op hem heeft gehad. Zowel als persoon, als op het zakelijke vlak. Een schitterend verhaal, met een aantal lesson learned van een unieke salesprofessional.

 

 

 

 

 

 

 

SMA Profielfoto Ronnie Degen

 

 

De laatste presentatie zal worden verzorgd door Ronnie Degen. Ronnie is de directeur van de Feestfabriek en daarmee de organisator achter de Zwarte Cross. Tijdens zijn presentatie zal hij ons meenemen in de manier waarop hij dit event commercieel succesvol heeft gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De agenda voor dit kennis-event ziet er als volgt uit:

 

 • 12.00         Ontvangst met lunch
 • 13.00         Opening
 • 13.15         Regis Lemmens, over Sales 2020
 • 13.45         Leo Koppelaar, met “Help, ik ben een verkoper”
 • 14.15         Esther Schmidt, met Pitch Perfect
 • 15.15         Pauze
 • 15.45         Tips en trucs van succesvolle commerciële bedrijven Oost Nederland
 • 16.45         Rob Holtslag (Pincvision) : Hoe wordt je Commercieel Directeur van het Jaar
 • 17.00         Ronnie Degen, over commercieel succes van de Zwarte Cross
 • 17.45         Afsluiting
 • 17.50         Netwerkborrel

 

Partners van het SMA Sales Event Oost

 

SMA Logo Flynth             Logo HAN

 

       SMA Logo DRU      Creaforti & Samsung

 

 

                          SMA Logo Le Blanc

 

Kosten SMA Sales Event Oost

 

SMA Leden, kunnen zich op de voor hen bekende wijze, hieronder inschreven voor het SMA Sales Event Oost. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De kosten voor niet-leden bedraagt € 75,– (excl. BTW). Je zult hiervoor een automatische incasso van de SMA ontvangen. Klik hier om je hiervoor in te schrijven.

 

 

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.