SMA Groningen : Salesmanager in de Keuken bij Hooghoudt

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum: woensdag 6 maart 2019
Tijd: 16:30-20:00

Locatie
Familiedistilleerderij Hooghoudt


20190306 SMA Noord Salesmanager in de Keuken Hooghoudt Gebouw

Woensdag 6 maart a.s. is de eerste activiteit van SMA Noord in Groningen en wel bij familiedistilleerderij Hooghoudt. Dit echt Groningse bedrijf bestaat sinds 1888 en produceert naast de bekende jenever ook andere alcoholische dranken en limonadesiropen. In de afgelopen jaren is de markt van gedestilleerde dranken behoorlijk veranderd, niet in de laatste plaats door accijnsverhogingen. Ook de maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van alcohol spelen hierin een rol.

 

20190306 SMA Noord Salesmanager in de Keuken Hooghoudt extra fotoCommercieel manager Ard ten Pas neemt ons mee in de ontwikkelingen van Hooghoudt en welke commerciële uitdagingen er zijn in de internationale wereld van gedestilleerde dranken. In een interactieve sessie vertelt hij de geschiedenis van Hooghoudt en de veranderingen die het bedrijf in de afgelopen 130 jaar heeft doorgemaakt. Vanzelfsprekend wordt ook de toekomst belicht, hoe ziet de wereld van gedestileeerde dranken er uit en welke commerciële benaderingen werken? De bijeenkomst begint met een rondleiding door de fabriek en we sluiten af met een borrel.

 

Het programma start om 16:45 uur met inloop, 17:00 uur start de rondleiding door de fabriek. Kom dus op tijd!We sluiten de bijeenkomst af met een borrel. Het staat je vrij om de door Hooghoudt geproduceerde dranken te proeven, echter Hooghoudt is aanhanger van het ‘Don’t drink and Drive’ principe. Dat zijn we vanuit de SMA eveneens.

 

 De agenda ziet er als volgt uit:

 

  • 16.45 uur ontvangst
  • 17.00 uur rondleiding fabriek
  • 18.00 uur Groningse mosterdsoep en broodje
  • 18:30 uur aanvang presentatie
  • 19:30 borrel en napraten
  • 20:00 uur einde

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.