SMA Eindhoven : Salesmanager in de Keuken bij Omroep Brabant

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum: maandag 4 februari 2019
Tijd: 17:00-21:00

Locatie
Omroep Brabant


20190204 Pand Omroep Brabant Salesmanager in de Keuken

 

 

20190204 Logo Omroep Brabant Salesmanager in de KeukenWe zijn deze bijeenkomst te gast bij Albert Smeitink, Commercieel Directeur bij Omroep Brabant. Albert zal ons tijdens deze bijeenkomst meenemen in het commerciële beleid van deze regionale omroep. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een gedeelte van de live uitzending van Brabant Nieuws mee te maken. Vandaar dat deze bijeenkomst een beperkte mogelijkheid heeft qua bezoekers waarbij we er naar streven om per bedrijf één persoon aanwezig te laten zijn.

 

20190204 Salesmanager in de Keuken Omroep BrabantOmroep Brabant is de regionale omroep van de provincie Noord-Brabant, die in september 1976 haar eerste radiouitzending had waarna in September 1997 daar de uitzendingen op TV bijkwamen. Omroep Brabant publiceert het regionale nieuws ook op internet. Naast de website zijn er ook mobiele apps en is de omroep actief op sociale media. Sinds 2011 kiest Omroep Brabant ervoor om al het nieuws eerst online te publiceren en dan pas geschikt te maken voor radio en televisie. Doordeweeks ligt het accent in de programmering op de actualiteit in Brabant. In de vier uitzendingen van Brabant Nieuws brengt de omroep het nieuws van het moment.

 

Tijdens zijn verhaal zal Albert o.a. in gaan op wijze waarop men de organisatie heeft ingericht en bestuurd. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de lastige uitdaging dat er altijd journalistieke vrijheid moet zijn, hetgeen soms wel een conflict kan opleveren met de commercie. Tevens zal hij inzicht geven in de stappen die men vanuit commercie reeds heeft gezet in de digitale wereld en wat hun ambitie is op dit gebied.

 

De agenda ziet er als volgt uit:

 

  • 17.00       Ontvangst met koffie/thee
  • 17.15       Rondleiding, met bijwonen o.a. live uitzending Brabants Nieuws
  • 18.30       Pauze met broodje
  • 19.00       Presentatie Commercie Omroep Brabant, door Albert Smeitink
  • 20.00       Netwerkborrel

 

 

 

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.