Sales Event 2017

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: donderdag 9 maart 2017
Tijd: 10:00-18:00

Locatie
Hotel Huis ter Duin


 

Beeldmerk SMA Sales Event 2017

 

Het Sales Event belooft op 9 maart weer hét event van het jaar te worden. Het vindt opnieuw plaats in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin en deze dag wil je als salesprofessional absoluut niet missen. Het wordt een zeer inspirerende dag met masterclasses van topniveau en inspirerende klantcases. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Commercieel Directeur, de Senior Sales Professional en de Young Sales Professional van 2016. Op onze website is meer informatie over de kandidaten te vinden.

 

De kandidaten worden uiteraard beoordeeld door een onafhankelijk jury. Op onze website is de samenstelling van deze jury te vinden.

  

 

SMA Sales Event 2017 Marit Bouwmeester key note speakerDe Key Note Speaker van het Sales Event, zal Olympisch Kampioen Marit Bouwmeester zijn. Zij is een Nederlandse zeilster in de Laser radiaal-klasse. Ze nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen (2012 en 2016) en won toen een zilveren medaille (2012) en een gouden medaille (2016) Tijdens deze laatste spelen in Rio de Janeiro, wist ze na een bloedstollende finale deze medaille voor zich op te eisen. Tijdens de huldiging op 24 augustus 2016, is zij daarvoor koninklijk onderscheiden voor haar prestaties door Koning Willem Alexander.  Ze is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

 

 

SMA Sales Event 2017 Ynzo van Zanten Keynote Speaker

 

De tweede key-note speaker van de dag is Ynzo van Zanten van Tony Chocolonely, Ynzo is “Choco Evangelist”, komt meer vertellen over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daar aan bij kan dragen. Ynzo is econoom, auteur, ondernemer en Evangelist van Tony’s. Hij was samen met Henk Jan Beltman verantwoordelijk voor de lancering van het succesvolle merk ‘innocent drinks’ op het Europese continent. Hij is initiator van het minorprogramma ‘Sustainable Leadership & Entrepreneurship’ aan de Hogeschool van Amsterdam, (gast-)docent aan de UvA en de TU Delft en zit in het bestuur van ’10.000 Hours’ en Stichting ‘Plastic Whale’. 

 

 

 

 

 

Naast het hoogtepunt van de verkiezingen hebben we gedurende de dag een groot aantal masterclasses waarbij het jaarthema aan bod zal komen. De volgende Masterclasses staan op het programma :

 

 

 

SMA Profielfoto Diana MatroosHet Sales Event staat, net als vorig jaar, onder professionele leiding van Diana Matroos. Diana is een van de vaste presentatoren van het RTLZ Nieuws. Hierin behandelt zij financieel en economisch nieuws van over de hele wereld. Matroos studeerde culturele en maatschappelijke vorming en daarnaast ook nog eens economie. In 1999 ging zij vervolgens werken voor het RTL Nieuws, waar zij redacteur werd op de redactie binnenland. In 2005 werd zij vervolgens een van de gezichten van het nieuwsprogramma 4 in het Land op RTL4. Hierna ging zij aan de slag voor RTLZ en BNR Nieuwsradio.

 

 

 

 De agenda ziet er als volgt uit : 

 

 • 9.00                                Ontvangst
 • 10.00                              Opening programma
 • 10.30                              Masterclasses
 • 11.30                              Podiumoptreden Young Sales Professionals
 • 12.00                              Lunch
 • 13.00                              Marit Bouwmeester (Olympisch kampioen)
 • 13.30                              Podiumoptreden Senior Sales Professionals
 • 14.00                              Masterclasses
 • 15.15                              Pauze
 • 16.00                              Podiumoptreden Commercieel Directeur
 • 16.30                              Ynzo van Zanten (Choco Evangelist)
 • 17.00                              Bekendmaking winnaars verkiezingen
 • 17.30                              Afsluiting
 • 17.45                              Netwerkborrel

 

Kosten

 

SMA-Leden

 • Voor SMA-leden met een basis-lidmaatschap of een regionaal lidmaatschap bedraagt de toegang tot het Sales Event € 175,00 (€ 211,75 incl. BTW)
 • Voor alle overige leden is de toegang tot het Sales Event gratis.

 

Niet SMA-leden

 • Voor niet SMA-leden bedraagt de toegangsprijs € 350,00 (€ 423,50 incl. BTW)
 • De mogelijkheid bestaat ook om een één jarig lidmaatschap met de SMA af te sluiten, voor € 400,– (normaal prijs is € 475,–). Beide prijzen zijn exclusief BTW. Dit lidmaatschap biedt verschillende mogelijkheden, zoals het bezoeken van 60 SMA bijeenkomsten per jaar, digitale – en fysieke nieuwsbrieven en ledenvoordeel bij sommige partners van de SMA. Indien je voor deze optie gaat, geef dit aan in het opmerkingenveld en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen;
 • De uitnodiging van de SMA, is via één van onze partners ontvangen. Er zijn dan geen kosten verbonden aan de deelname. Graag bij de aanmelding, in het opmerkingenveld aangeven via welke partner de uitnodiging is verlopen.

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.