Sales Event 2015

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: donderdag 5 maart 2015
Tijd: 10:00-18:00

Locatie
Hotel Huis ter Duin


 

Beeldmerk Sales Event 2015

 

Het Sales Event belooft op 5 maart weer hét event van het jaar te worden. Het vindt opnieuw plaats in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin en deze dag wil je als salesprofessional absoluut niet missen. Het thema van het Sales Event is ‘The power of sales execution’, oftewel ‘de kracht van sales executie’. Het wordt een zeer inspirerende dag met masterclasses van topniveau en inspirerende klantcases. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Commercieel Directeur, de Senior Sales Professional en de Young Sales Professional van 2014. 

 

 

 

Agenda

 

Foto tijdens Sales Event 2014Naast het hoogtepunt van de verkiezingen hebben we in de ochtend vier masterclasses met de insteek ‘hoe plannen om te zetten in concrete acties’. Richard van Kray, zal op een inspirerende manier vertellen over ‘Sales vanuit het hart’. Daarnaast zullen Frank van Leer, Toine Simons en Jan Kuipers acte de présence geven. Deze laatste is gespecialiseerd in de leiderschaps- en effectiviteitsfilosofie van Stephen R. Covey en neemt ons in zijn masterclass mee in deze meesterlijke inhoud.

 

 

In de middag laten vier prachtige bedrijven ons kennis maken met de manier waarop zij hun salesorganisatie hebben geoptimaliseerd, waardoor de slagkracht is vergroot en de verkoopresultaten zijn verbeterd; Berendsen Textiel Service, Eurofiber, Nutricia en ………

 

Voor het volledige programma, zie agenda Sales Event 2015

 

 

Profielfoto Paul Laseur

 

Het dagvoorzitterschap van Het Sales Event is dit jaar in handen van Paul Laseur. Elke ochtend tussen zes uur en half tien is hij te horen als beurscommentator bij BNR Nieuwsradio. Hij presenteert programma’s over juridische zaken en ondernemen en leidt u tijdens het Sales Event graag op enthousiasmerende wijze door de verschillende programmaonderdelen heen.

 

 

 

 

 Kosten

 

SMA-Leden

  • Voor SMA-leden met een basis-lidmaatschap of een regionaal lidmaatschap bedraagt de toegang tot het Sales Event € 102,85 (incl. BTW)
  • Voor alle overige leden is de toegang tot het Sales Event gratis.

 

Niet SMA-leden

  • Voor niet SMA-leden bedraagt de toegangsprijs € 211,75,– (incl. BTW)
  • De mogelijkheid bestaat ook om een één jarig lidmaatschap met de SMA af te sluiten, voor € 574,75 (normaal prijs is € 695,75). Beide prijzen zijn inclusief BTW. Dit lidmaatschap biedt verschillende mogelijkheden, zoals het bezoeken van 60 SMA bijeenkomsten per jaar, digitale – en fysieke nieuwsbrieven en ledenvoordeel bij sommige partners van de SMA. Indien je voor deze optie gaat, geef dit aan in het opmerkingenveld en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen;
  • De uitnodiging van de SMA, is via één van onze partners ontvangen. Er zijn dan geen kosten verbonden aan de deelname.Graag bij de aanmelding, in het opmerkingenveld aangeven via welke partner de uitnodiging is verlopen.

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.