Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum: dinsdag 8 januari 2019
Tijd: 16:00-20:00

Locatie
Hotel Papendal


Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de SMA!!

 

Locatiefoto: Papendal

 

Graag heffen wij met jou het glas op het nieuwe jaar! Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar waarin de SMA ondanks de turbulente economische tijden haar dienstverlening naar de partners en leden heeft kunnen behouden. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze leden en partners. Het bestuur zal hierbij aanwezig zijn om gezamenlijk een blik te werpen op het komende jaar en alle positieve ontwikkelingen van het afgelopen jaar. 

 

 

  

In 2018 was “Sales in een Duurzame wereld”. Het gehele jaar heeft het jaarprogramma grotendeels in het teken gestaan van dit onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst zal het nieuwe jaarthema bekend worden gemaakt. Tevens zullen de kandidaten (Top-5)bekend worden gemaakt voor het Sales Event 2019

 

We zijn nog druk bezig met de agenda, deze zeker in lijn zal liggen met het hoge niveau van de afgelopen jaren waarbij we o.a. Gerard Kempers, Edith Bosch, Maurits Hendriks en het afgelopen jaar Joseph Oubelkas als spreker hebben mogen presenteren.

 

De ontvangst zal om 16.00 zijn en het verwachte einde om +/- 20.00

 

 

Inschrijving

De inschrijving voor deze bijeenkomst is gesloten.