Eric Otto nieuwe lijstaanvoerder SMA TOP50

logo SMA

SMA TOP50 2017 Eric Otto Kristien Jansen Wim de Bundel

 

Vanaf 31 augustus mag Eric Otto (ERIKS Nederland) zich de nieuwe lijstaanvoerder van de SMA TOP50 noemen. Uit ruim 60 nominaties werd hij verkozen tot dé commerciële topman van Nederland. Eric liet Kristien Janssen (Selecta Benelux) en Wim de Bundel (Delta Lloyd Pensioenen) achter zich in de strijd om de titel. De volledige lijst van de SMA-TOP50, is op onze website te zien.

 

 

 

De overhandiging van de award vond plaats tijdens de SMA Executive Beach Party. De commerciële top van Nederland was voor hun jaarlijkse beachparty ook dit jaar te gast bij Breakers Beach House in Noordwijk. Jurylid en winnaar SMA TOP50 2016 Frank van Nistelrooij prees Eric om zijn managementstijl, klantgerichte aanpak en authenticiteit. “Ook als Algemeen Directeur is Eric nog steeds zeer actief op het commerciële terrein. Sales Excellence is key en Eric heeft de salesorganisatie binnen ERIKS op een prachtige manier opnieuw vormgegeven. En dat is niet zonder resultaat gebleken. In de krimpende markt waarin ERIKS zich bevindt, heeft het bedrijf een mooie omzetgroei weten te realiseren.”

 

De TOP50-ranking is een initiatief van de Sales Management Association(SMA). Deze vakvereniging voor salesprofessionals zet sales in Nederland op de kaart, onder meer door netwerk- en kennisbijeenkomsten te organiseren voor haar leden. Zo blijven salesprofessionals in Nederland aangesloten bij de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Eén van de laatste ontwikkelingen is de SMA Sales Index die tijdens de Executive Beach Party werd gelanceerd. Deze tool maakt inzichtelijk wat er aan de voorkant speelt bij ondernemingen. Het is een barometer die aantoont hoe het ervoor staat met de economie in ons land.

 

Jaarlijks organiseert de SMA meerdere key-events, waaronder de SMA Executive Beach Party. Net als het voorgaande jaar was ook deze editie een groot succes. Natuurlijk was er door Breakers Beach House gezorgd voor culinaire invulling van hoog niveau. Daarnaast zorgden beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen voor de nodige vermaak met een boeiende wedstrijd en vervolgens vond er een leuke netwerkavond plaats.