Yacht

Logo Yacht

Website: https://www.yacht.nl/
Hoofdkantoor: Diemermere 25, 1112 TC Diemen
Telefoonnummer: 020-5197777
Twitter: @YachtNL

 

Yacht maakt wendbaar. Dat is de belofte die we de markt doen. Al onze activiteiten zijn er dan ook op gericht om organisaties wendbaarder te maken.

 

De wereld van werken verandert namelijk continu. Een wereld waarin organisaties hun concurrentiepositie willen verbeteren. Wie de juiste kennis op het juiste moment aantrekt en deze kennis vasthoudt, bouwt een voorsprong op. Yacht heeft professionals in huis die daar een belangrijke bijdrage aan leveren: tijdelijk of vast. Met hun expertise en verbeterkracht werken zij mee aan blijvende verbeteringen voor uw organisatie.

 

Yacht levert de beste interim professionals en ZZP’ers en is landelijk actief in acht vakgebieden: Finance, ICT, Technology, Human Resource Management, Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling, Logistics en Procurement, Legal en Marketing en Communicatie.

 

Op YACHTPLAZA.NL plaatst u zelf uw opdracht waarop professionals rechtstreeks kunnen reageren. U ontvangt direct alle reacties van professionals die gereageerd hebben. En heeft u een geschikte professional gevonden dan zorgen wij ervoor dat u rechtstreeks contact heeft. U bespreekt samen het project, de duur en het uurtarief. Uiteraard nemen wij u vervolgens alle administratieve rompslomp uit handen. U betaalt pas een kleine fee* als een professional bij u aan de slag gaat. Simpel, duidelijk en zonder drempels. Wilt u persoonlijk contact dan kunt u ons gewoon bellen.

 

Is dit initiatief anders dan u van YACHT gewend bent? Zeker. Als organisatie die bedrijven wendbaarder maakt geven we graag zelf het goede voorbeeld. Voor complexere vragen kunt u bij Yacht terecht, maar als u weet wat u zoekt, zorgt YACHTPLAZA.NL dat u vindt. Dat vinden wij dienstverlening van deze tijd.

 

Voordelen van YACHTPLAZA.NL 

 

  • U eigen ZZP marktplaats zonder kosten
  • Direct in contact met zelfstandige professionals
  • Contracteren en facturatie zonder risico’s

Zo is YACHTPLAZA.NL dé directe klik bij tijdelijke opdrachten. Met de kracht en kwaliteit van YACHT.We zien u snel op YACHTPLAZA.NL.