Tio

SMA Logo partner TIO

Website: https://www.tio.nl/
Hoofdkantoor: St. Jacobsstraat 400, 3511 BT Utrecht
Email: info@tio.nl
Telefoonnummer: 030-7999000
Twitter: @hogeschooltio

Hogeschool Tio

Wie een opleidingsinstituut zoekt dat staat voor ondernemend, excellent en persoonlijk onderwijs, moet bij Hogeschool Tio zijn. Tio biedt hbo- en mbo-opleidingen op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, business en marketing. Studenten kunnen in 3 of 4 jaar hun hbo-diploma halen en in slechts 1 of 2 jaar hun mbo4-diploma.

 

Ondernemende instelling

foto1

Als private aanbieder kan Tio snel reageren op actuele vragen uit het bedrijfsleven en wensen van studenten. Vandaag gezegd, morgen opgepakt. Tio brengt dat ondernemende karakter bovendien graag over op de studenten. De samenwerking met SMA past hier dan ook uitstekend bij.

 

Excellente opleidingen

In de onafhankelijke Keuzegids, JOB-monitor en Nationale Studenten Enquête (NSE) behalen de opleidingen van Tio al jarenlang de hoogste scores. De school heeft een uitstekende naam en staat al zo’n 50 jaar hoog aangeschreven vanwege de kwaliteit van het onderwijs.

 

foto

Persoonlijk onderwijs

Het onderwijs bij Tio is heel persoonlijk. Afgelopen studiejaar zaten er gemiddeld 11 studenten in de les. Dankzij de kleine klassen hebben studenten veel persoonlijk contact met docent en medestudenten. Hierdoor voelen studenten zich er snel thuis.

 

Samenwerking met SMA Patrick Molenaar, Hoofd Onderwijs & Kwaliteit: “We vinden een goede link met het bedrijfsleven zeer belangrijk. Studenten moeten theorie en praktijk optimaal met elkaar kunnen combineren en een samenwerking met een branchevereniging helpt daarbij. We kwamen in aanraking met de SMA dankzij onze studie Commerciële Economie en Ondernemerschap. Via de SMA, en onze docenten uit de praktijk, blijven we op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties op het gebied van sales en kunnen we deze direct toepassen op de opleiding en terugkoppelen naar studenten. Daarmee blijft ons onderwijsprogramma actueel en inhoudelijk op peil. En kunnen we studenten blijven afleveren die goed zijn opgeleid en ondernemend zijn met een open mind.”

foto3

 

Video over Hogeschool Tio

https://youtu.be/LUUByV2taTY

Kijk voor meer informatie op www.tio.nl/