Regardz

Regardz_logo_Groen_CMYK_228x110

U organiseert een bijeenkomst: een vergadering, congres of feest. Voor 2 of 2.000 personen, of iets daar tussenin. Daarvoor heeft u een locatie nodig die meer is dan een zaal. U zoekt een totaaloplossing; een prachtige ruimte met werkelijk alle denkbare voorzieningen en servicegerichte mensen, die met u meedenken en aan een half woord genoeg hebben. Dat is Regardz: wij maken iedere dag op sprankelende wijze het verschil voor onze gasten.

 

Werken

U zoekt zo nu en dan een  werkplek om plezierig te kunnen werken met alleen een  kop koffie of met uitgebreide faciliteiten. Loop bij  ons binnen, kies een  mooi plekje, log in op het gratis wifi netwerk en u bent klaar voor de start. 

 

Ontmoeten

Soms is een ontmoeting buiten de deur gewoon handiger omdat het geografisch beter uitkomt, u anonimiteit zoekt of u even op een andere locatie inspiratie wilt opdoen. Onze flexibele ruimtes staan voor u ter beschikking. Ook zonder reservering.

 

Vergaderen

Een geslaagde vergadering wordt inhoudelijk natuurlijk door  de voorzitter gefaciliteerd. Alles daaromheen nemen wij u graag uit handen. Op inspirerende locaties en met hart en ziel. Onze vergaderarrangementen kunt u geheel naar uw wens in zetten voor ieder soort vergadering; van 2 tot 250 personen. En de catering wordt ook op maat verzorgd.

 

Trainen

Een training, opleiding, cursus, workshop of lezing, ze hebben allemaal één ding gemeen: de focus moet optimaal zijn. Dus zorgen wij dat alles voorhanden is en u zich kunt concentreren op het doel van de dag. Ven één-op-één coaching tot een klas vol deelnemers. We zorgen goed voor u!

 

Congressen

Heeft  u aan  veel mensen tegelijk iets te vertellen? Houdt u een symposium, conferentie, seminar of congres? Dan bent u vast druk bezig met de inhoud. Wij helpen u met het faciliteren van de locatie, de techniek en de catering. Zo dat u daar geen omkijken naar heeft.

 

Vieren

Hoe groot of klein het feest ook is,  kunt het bij ons vieren! We bezorgen u en uw gasten een onvergetelijk feest voor iedere gelegenheid. Niets is te gek. Bespreek uw wensen eens met onze specialisten. Over uw feest zal nog lang worden nagepraat!

 

Ledenvoordeel

 

Speciaal voor SMA-leden heeft Regardz aantrekkelijke kortingen:

 

  • 50% korting op de plenaire zaalhuur
  • 15% korting op vergaderarrangementen
  • Op de locaties Berghotel Amersfoort en Airport Hotel Rotterdam, kan na afloop van een SMA-bijeenkomst tegen een gereduceerd tarief worden overnacht. De kosten bedragen dan € 75,–. Dit is inclusief ontbijt en gratis parkeren.

 

Actievoorwaarden:

 

  • De zaalhuurkorting is voor bijeenkomsten van  minimaal 75 personen en minimaal een cateringarrangement; 
  • Het vergaderarrangement is voor minimaal 8 personen;  
  • Niet geldig op bestaande boekingen en/of reeds gemaakte prijsafspraken; 
  • De kortingen zijn exclusief voor leden van de SMA o.v.v. actiecode SMA /14239.

 

Voor reserveringen: telefoonnummer 0800 – 250 60 60 of per mail naar reserveringen@regardz.nl onder vermelding van de actiecode.

 

Feestelijk SMA aanbod

 

Heeft u de feestelijk aanbieding speciaal voor SMA leden gemist op het salesevent? Dan geven we u hiermee nogmaals graag de mogelijkheid om een feestje te vieren met 100 vrienden of collega’s in een prachtige feestlocatie.

Boek nu uw feestavond voor 100 vrienden bij Theater Buitensoos, Level Eleven, Planetarium Amsterdam of Eenhoorn Amersfoort en wij bieden u de zaal gratis aan!

 

Direct reserveren?


Vraag een offerte aan of neem contact op met onze meeting experts via CustomerService@regardz.nl of via ons gratis nummer 0800 – 250 60 60. Vergeet tijdens uw reservering niet de actiecode 16016 te vermelden. Meer informatie en de actievoorwaarden die van toepassing zijn op deze aanbieding vindt u op www.regardz.nl/smavoordeel