RedFoxBlue

Logo RedFoxBlue partnerpagina SMA

Website: http://www.redfoxblue.nl/
Hoofdkantoor: Planetenweg 5, 2132 HN Hoofddorp
Email: info@redfoxblue.nl
Telefoonnummer: 088-5205454
Twitter: @RedFoxBlue

 

RedFoxBlue ondersteunt bedrijven en personen bij fundamentele verandering naar blijvend verkoopsucces met als resultaat meer omzet tegen lagere verkoopkosten. Wij zijn een advies en implementatie organisatie die zich richt op het doorgronden en oplossen van commerciële vraagstukken op het snijvlak van sales, change en leiderschap. Dit doen we sinds 2001 met 25 partners en bij meer dan 500 klanten.

 


 Onze visie: Wij zijn er van overtuigd dat alleen organisaties die zich het snelst aanpassen aan het veranderd klant- en marktgedrag tot de winnaars gaan behoren.

 

Externe trends waar wij op inspelen: Met onze aanpak spelen we optimaal in op de trend dat rendement uit sales inspanning steeds meer achterblijft, wat te maken heeft met markten die transparanter worden, klanten die steeds meer cross channel opereren en de klassieke transactionele sales functie die aan het verdwijnen is.

 

Wij helpen onze klanten met een bewezen aanpak waarin we concreet verbeteringen doorvoeren op de 5 sales wetmatigheden (focus op juiste doelgroepen, de juiste kanalen en met de juiste propositie gekoppeld aan het verhogen van het aantal relevante klantcontacten en het verbeteren van de resultaten uit die contacten) Wij borgen dit fundamenteel op de 3 pijlers van veranderkracht te weten Markt – Mens – Proces. Dit doen wij o.a. voor Jumbo Supermarkten, diverse Rabobanken, Siemens, Raet, Essent, PSA en Sparta fietsen.

 

Wat dat oplevert is blijvend betere verkoopresultaten op zowel nieuwe klanten als bestaande klanten, blijvend lagere verkoopkosten door proces optimalisatie en proactieve medewerkers. Wat dat echt voor u betekent is een minimale ROS verbetering van 10 % binnen 12 maanden.

 

Onze rol als professionals ligt in het zorgen voor het uiteindelijke resultaat door scherpe analyses te koppelen aan een concrete en werkbare vertaling naar de uitvoering, het management en de werkvloer. 

 

Welke 3 brandende vragen met betrekking tot het verbeteren van sales rendement wilt u tijdens ons gesprek stellen?

 

 

www.redfoxblue.nl