Nyenrode

NBU_logo_228x110

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit van Nederland. Het instituut werd  na de Tweede Wereldoorlog in 1946 opgericht door captains of industry van (voorlopers van) Nederlandse bedrijven als KLM, Philips, Akzo Nobelen Unilever. Deze band met het bedrijfsleven zit in het DNA van Nyenrode: een universiteit door en voor het bedrijfsleven. Dit betekent dat praktijkgerichtheid topprioriteit is zowel in het onderwijs als onderzoek.

 

Ons doel is om talentvolle mensen op te leiden en te ontwikkelen tot wereldburgers en tot de verantwoordelijke leiders van de toekomst. Onze kernwaarden zijn leadership, entrepreneurship en stewardship. Leiderschap en ondernemerschap zijn op zich niet per definitie positieve waarden, maar dienen ons inziens gekoppeld te worden aan stewardship: rekening houden met de belangen van andere stakeholders, de (natuurlijke) omgeving en toekomstige generaties.

 

De Open programma’s van Nyenrode Business Universiteit voor professionals variëren van korte, meerdaagse masterclasses tot programma’s van een aantal maanden tot twee jaar. De programma’s kunnen worden onderverdeeld in sectorspecifieke open programma’s (bijvoorbeeld: Energie, Telecom, ICT, Vastgoed & Zorg) en vakinhoudelijke programma’s (bijvoorbeeld: Marketing, HRM & Strategie). Verder bieden wij General Management, Persoonlijk Leiderschap en Bestuur & Governance programma’s, die de Life Long Learning Curve van junior manager helemaal naar de boardroom compleet maken.

 

Voor meer informatie over de programma’s of het downloaden van de brochure kunt u een kijkje nemen op de Nyenrode website : www.executiveeducation.nl

 

Executive Program Sales Management

Deze masterclass biedt u absoluut de handvatten om een salesstrategie niet alleen te herformuleren, maar ook feitelijk te realiseren. Na afloop van deze masterclass bent u nog beter in staat om aan alle facetten van sales management leiding te geven.

 

www.executiveeducation.nl/epsm

 

 

Executive Masterclass Key Accountmanagement

Gedurende deze praktische masterclass werken we samen met u aan het beantwoorden van uw vragen en geven we u de handvatten voor het succesvol implementeren van key accountmanagement binnen uw organsisatie.

 

www.executiveeducation.nl/kam

 

Ledenvoordeel

Voor SMA leden geldt een korting van 15% op het deelnamegeld van het Executive Program Sales Management en de Executive Masterclass Key Accountmanagement.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carla Luit via c.luit@nyenrode.nl of 0346- 295836.