Mercuri International

Logo Mercuri International

Mercuri International Nederland vormt samen met 40 andere units in de diverse landen een stevige internationale sales consultancy organisatie die al ruim 60 jaar staat voor sales expertise. In samenwerking met klanten en strategische partners wordt in een continu proces gewerkt aan innovatieve oplossingen die het sales resultaat van een individu of van een gehele salesorganisatie verbetert.

 

‘Taking sales to a higher level’ is de internationale belofte die Mercuri International haar klanten doet. We werken samen om de processen, tools en vaardigheden te verbeteren, in lijn met de commerciële doelstellingen van de organisatie. Onze jarenlange internationale ervaring op het gebied van sales efficiency is leidend in het verder ontwikkelen van nieuwe concepten. We werken met klanten in alle industrieën en delen van de wereld en we maken hen de winnaars van morgen.

 

Met ‘Mercuri International Consultancy’ en de ‘Mercuri International Business School’ zijn wij in staat om op elke vraag een passend antwoord te geven, van het ontwikkelen van één of meerdere salesmedewerkers tot complexe veranderingen in of van de verkooporganisatie.

 

 

Mercuri International Benelux (Nederland)
Zuidwal 4
5211 JK ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: +31 88 637 28 74
 
 
Mercuri International Benelux (België)
Belgicastraat 1 
1930 Zaventem 
België
Telefoon: +32 2 245 02 40