Luke Recruitment

SMA Logo Partnerpagina Luke Recruitement Zilver 228 110 nieuw

Luke Recruitment werft en selecteert professionals voor vaste banen op HBO- en academisch niveau met minimaal drie jaar werkervaring en een vast salaris tussen de € 60.000 en € 100.000.

 

Een succesvolle match begint met een inspirerende ontmoeting.  Natuurlijk is bij een eerste ontmoeting die klik heel belangrijk. Maar bij Luke hebben we de ervaring om verder te kijken.  We garanderen opdrachtgevers aan betere kandidaten te helpen  door onze eigenwijze methodische selectie. Onze multichannel aanpak, branchefocus en brede assessment methodes zijn daarbij zeer effectief. Luke

 

  
Branche focus en functionele expertise


De consultants van Luke beschikken over een brede kennis van verschillende specialistische bedrijfssectoren. Zij zijn goed geïnformeerd en kunnen deze informatie snel door vertalen naar organisatiestructuren, afdelingen en functies. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de volgende braches: Agribusiness, (non) Food, FMCG en Retail, Professional Services en IT/Technologie.

 

Wij kennen niet alleen de kandidaten die in het vakgebied werkzaam zijn, maar kennen ook de ontwikkelingen in hun discipline. Luke is op de  hoogte van de laatste ontwikkelingen en onderneemt en bouwt pro actief aan onze unieke talent pools.

 

Contactinformatie

 

Luke Recruitment

                                                                                                   
Koningsweg 66
5211 BN ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands

 

T :+31736154700

F: +31736154701

 

www.luke.nl