Landgoed Duin en Kruidberg

logo Duin & Kruidberg

In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Met 75 hotelkamers, de trendy Brasserie & Loungebar DenK, het met Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob, vijf stijlkamers en een modern conferentiecentrum met tien vergaderzalen is Landgoed Duin & Kruidberg de geschikte plek voor vergaderingen, stijlvolle recepties of klassieke diners.

 

 

Landgoed Duin en Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg heeft zakelijke gasten veel te bieden. Naast de luxe kamerfaciliteiten beschikt het landhuis over vijf authentieke stijlkamers. Deze liggen op de begane grond en zijn bij uitstek geschikt voor een vergadering, een heerlijke lunch, een stijlvolle receptie of een klassiek diner. De tien multifunctionele zalen in het conferentiecentrum, gelegen in het souterrain van het landgoed, zijn bij uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen en productpresentaties. Deze zalen zijn eveneens uitermate geschikt voor diners tot 400 gasten. Verder biedt het Landgoed Duin & Kruidberg u een met Michelinster bekroond restaurant, ‘De Vrienden van Jacob’, een moderne brasserie en bar, ‘Brasserie & Loungebar DenK’, de informele Nespressobar, gratis high-speed wireless en wired internet en gratis ruime parkeergelegenheid.

 Locatiefoto Landgoed Duin en Kruidberg

 

Ledenvoordeel

Als u als lid van de SMA ons 8-uurs Puur vergaderarrangement boekt, bieden wij u graag een healthy snack aan tijdens uw pauze. Klik hier voor meer informatie over onze vergaderarrangementen.

 

Interesse? Neem contact op met Linda Postma per e-mail linda.postma@duin-kruidberg.nl of telefonisch via 023-5121800.