La Place

Logo La Place Partnerpagina SMA

Als je van natuurlijk houdt, hou je van La Place. Jaarlijks genieten meer dan 35 miljoen gasten van alles wat we vers bereiden. 100% natuurlijk, dagvers, huisgemaakt en daardoor heerlijk. Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken werken we met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch. Al deze ingrediënten worden iedere morgen in alle vroegte bij alle vestigingen in zowel Nederland, België als Duitsland aangeleverd. Hierdoor werken we iedere dag met de meest verse ingrediënten.

 

La Place Vergadercentra beschikken over unieke locaties met uitstekende voorzieningen, goede bereikbaarheid en optimale services. La Place biedt ruimte voor bijeenkomsten en is geschikt voor trainingen, vergaderingen, overleg, presentaties, meetings en borrels.

 

Wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt en combineren het nuttige met het aangename. Wij verrassen onze gasten met versgeperste vruchtensappen, koffie, thee en smaakvolle gerechten; van huisgemaakte tussendoortjes tot frisse salades.

Naast zakelijke bijeenkomsten bieden La Place Vergadercentra nu ook de mogelijkheid een personeelsuitje of een prachtig feest te organiseren van 20 tot 500 personen.

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij verzorgen het graag!

 
Interesse in een van onze vergaderlocaties. Bel dan gerust naar de centrale reserveringsafdeling via 088-1303600 of mail naar vergaderen@laplace.nl