Kenneth Smit

Logo Kenneth Smit partnerpagina SMA

 

Kenneth Smit: It’s tough, but it gets you there!

 

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 25 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

 

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor onszelf.

 

Onze werkwijze: Aanpak gericht op resultaat! 

 

Bij onze trainingen, zowel incompany alsmede in open vorm, werken we met een groepsgrootte van maximaal acht personen. Deze persoonlijke, intensieve benadering heeft een onmiskenbare impact op de individuele deelnemer én op het collectief. Leren van eigen en van elkaars fouten dus.

 

Voordat een goede medewerker een uitstekende medewerker wordt, zullen aangeleerde patronen doorbroken moeten worden. Dat gebeurt door middel van resultaatgerichte werkvormen waaronder gedragsanalyses, workshops en rollenspellen. Theorie is noodzakelijk, de juiste vertaling naar de praktijk essentieel!

 

Na afloop van een trainingsmodule gaan de trainers van Kenneth Smit verder. Worden de doelstellingen gerealiseerd? Wat is de volgende stap? Is er professionele coaching in het bedrijf beschikbaar? Is een follow-up training gewenst?

 

Een greep uit ons aanbod:

 

  • Training: Het fundament voor uw succes!

 Uw medewerkers zitten vol ongekend talent. Bent u klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming? Geef uw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. Kenneth Smit helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Wij bieden u een volledig ontwikkeltraject op maat aan om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Afbeelding Kenneth Smit, afbeelding 2Verkooptraining

Uw salesmensen vormen de kern voor uw succes. Logisch dat u het maximale uit uw organisatie en uw salesteam wilt halen. Kenneth Smit vormt de schakel.

 

 

 

 

Afbeelding Kenneth Smit, afbeelding 3

 

Communicatietraining
Wie namens uw organisatie met anderen communiceert, bepaalt voor een groot deel het imago. Kenneth Smit reilt uw mensen de juiste tools aan voor heldere en effectieve communicatie.

 

 

 

 

Afbeelding Kenneth Smit, afbeelding 4Managementtraining
Gedragspatronen doorbreken en het uitbouwen van nieuwe coachingsvaardigheden zorgen ervoor dat iedere manager op basis van kennis en gevoel zijn medewerkers stimuleert en motiveert. Welke competenties zijn noodzakelijk en nuttig voor een salesfunctie? En hoe herken ik het aanwezige talent bij mijn medewerkers? Begeleiding en de juiste coaching zijn immers de ingrediënten voor de juiste ontwikkeltrajecten, voor uw medewerkers en uw complete organisatie. Kenneth Smit is de schakel als het gaat om uw ontwikkeltrajecten. 

 

  • Coaching: Wie houdt u de spiegel voor?

Of het nu gaat om jezelf coachen, coaching on the job of teamcoaching. De Kenneth Smit methodieken bevorderen het vrijmaken van potentiële kwaliteiten om zo goed mogelijk te presteren. Dit geldt voor managers, individuele medewerkers en het team, zij vormen het belangrijkste kapitaal van uw organisatie.

 

 “Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching”

 

De Kenneth Smit Coach daagt uit, of het nu gaat om ondersteuning voor het hoger management of begeleiding van de sales professionals. Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching die bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van prestaties van individu tot team. Via onze methodiek worden andere standpunten belicht om problemen te overwinnen. Zodanig dat dit aansluit op de ervaring en perceptie van de Coachee, waardoor deze zijn authenticiteit behoudt, zijn competenties aanscherpt en zijn intuïtie meer gaat gebruiken bij het maken van keuzes en het doorvoeren van veranderingen.

 

De Kenneth Smit Coach maakt een gedegen analyse van uw organisatie, adviseert en ondersteunt u graag over een op het team toegespitst coachingstraject. Het belangrijkste kapitaal van uw organisatie wordt zo in staat gesteld om optimaal te presteren.

 

  • Business Improvement: Boosting success!

 Zijn uw medewerkers, uw strategieën, huidige bedrijfscultuur en processen in balans? Immers de markt waarin u opereert, verandert in hoog tempo. Samen met de Kenneth Smit specialist wordt bepaald hoe uw organisatie er nu voor staat, waar u naartoe wilt en bekijken we alle factoren die daarmee samenhangen om het doel te bereiken.

 

De medewerkers vormen de dynamische verbinding tussen strategie, organisatie en organisatiecultuur.

 

Afbeelding Kenneth Smit, afbeelding 1

 

Het begint met het vaststellen van de organisatiedoelen en de belangrijkste omgevingsvariabelen. Stapsgewijs worden richting, inrichting en organisatiecultuur in kaart gebracht. Dit geldt ook voor de benodigde en aanwezige competenties.

Kenneth Smit ondersteunt u graag met haar inzichten en praktijkervaringen. Of het nu gaat om business improvement, competentie ontwikkelingen of coaching van managers en medewerkers. 

 

Hoe realiseert uw organisatie de aansluiting met de markt, en wat is de grootste uitdaging hierbinnen? Wilt u een voorsprong nemen op de concurrentie of deze zelfs vergroten? Of het nu gaat om nieuwe activiteiten ontplooien of veranderingen doorvoeren, de kennis en ervaring van de Kenneth Smit specialist wordt ingezet om u effectief te ondersteunen bij het waarmaken van uw ambities. 

 

Uw streven is en blijft business improvement. Maak een afspraak met een van onze specialisten om te kijken waar voor uw organisatie de winst te behalen valt.

 

Kenneth Smit

 

040-2511337

www.kennethsmit.com

info@kennethsmit.com