Huthwaite International

SMA Logo Huthwaite International Sales Event 2017

Website: http://www.huthwaiteinternational.com/
Hoofdkantoor: Papendorpseweg 100, 3528 BJ Utrecht
Email: info@huthwaite.nl
Telefoonnummer: 030-7991001
Twitter: @Huthwaite_Intl

 

 

Als grondleggers en eigenaars van SPIN® Selling, zijn wij sales training experts die de verkoop- prestaties van uw onderneming kunnen verbeteren. Al meer dan 40 jaar werken wij samen met bedrijven over de hele wereld en leveren wij meetbare lange-termijn resultaten door middel van gedrag veranderings methodologieën.

 

En onze aanpak werkt. Ondernemingen uit iedere sector hebben baat bij onze trainingsoplossingen, welke flexibel genoeg zijn om geïntegreerd te worden binnen uw huidige business-processen.

 

Wat ons anders maakt is dat wij eerst overleggen en daarna adviseren. Wij onderzoeken al tientallen jaren welk gedrag leidt tot excellente verkoop-, onderhandelings- en customer-service prestaties en wij blijven voortdurend analyseren en leren van de allerbeste sales-professionals ter wereld.

 

Daarnaast is het onze ongeëvenaarde kennis die ons helpt om uw doelen te bereiken. En nog belangrijker, die u helpt om de doelen van uw klanten te bereiken. Want door uw gedrag te veranderen – en te leren van de beste sales-professionals – kunt u uw resultaten verbeteren en nieuwe succeslevels bereiken en behouden.

 

Change behaviour. Change results.

 

Een internationale aanbieder met een flexibele benadering.

 

De Huthwaite International benadering van verkoop- en onderhandelingsverbetering is perfect geschikt voor cliënten over de hele wereld, omdat het is gebaseerd op universele, bewezen waarheden. Wij hebben de verbale gedragingen onderzocht welke in lijn liggen met succes en hebben best-practice vaardigheden modellen gecreëerd om de oplossingen die wij aan onze cliënten leveren te onderbouwen. Omdat de modellen zijn gebaseerd op verbaal gedrag, kunnen ze flexibel toegepast worden in verschillende landen en culturen.

 

Het bereiken van de hoogste standaard in sales training en ontwikkeling.

 

De eerste vereisten aan elke sales training en ontwikkelingsprogramma zijn dat het snel tot verbetering van de verkoop moet leiden en dat het een langdurig effect dient te hebben. En dat is niet zo eenvoudig als het klinkt. Veel ervaren verkopers kunnen innemend vertellen, maar in het algemeen over hoe zij belangrijke orders hebben gewonnen. Business scholen kunnen theoretische modellen over marktsegmentatie en klantentypen produceren. Maar uiteindelijk kunnen resultaten alleen maar komen van daadwerkelijke overdracht van vaardigheden en het toepassen daarvan op een manier dat het een antwoord geeft op de vragen: wat is algemeen bewezen dat het werkt en hoe precies leer ik om dat te doen?

 

Zeer belangrijk voor Huthwaite is het robuust en consistent vastleggen van de nauwgezette analyse wat de beste salesmensen hebben gedaan en nog steeds, dag in dag uit, doen. Ons onderzoek stelt ons in staat om onze cliënten te tonen wat duizenden goede verkopers – over de hele wereld en iedere industrie – doen wanneer zij hun sales opportunities plannen, hun meetings met hun cliënten voorbereiden, daadwerkelijk met hun potentiële opdrachtgevers praten, de resultaten vastleggen en hun strategie en tactiek voor volgende meetings eventueel herzien. Door actieve oefeningen, (gecustomizede) rollenspelen, gedetailleerde feedback op gedrag en persoonlijke gedragsprofielen, kunnen wij verzekeren dat deze goede gewoonten ook uw gewoonten worden.

 

Wij zien een groeiende vraag van ondernemingen die door hun groei meer internationaal zaken doen. Wij leveren training op 4 continenten en in 33 talen om onze cliënten een consistente, internationale benadering van verkoop en onderhandelingen te bieden.

 

 

SMA Ledenvoordeel

 

Wil je ook jouw sales performance verbeteren in 2016? Wij verzorgen in meer dan 33 talen trainingen op het gebied van onderhandelingen, verkoop en communicatie. Voor SMA leden ontvang je 10% korting op de Open Trainingen in Nederland. Voor meer informatie over het trainingsprogramma kun je contact opnemen met Nancy Steutel, Engagement Consultant, nsteutel@huthwaite.nl, 030-7991002.