Delta Lloyd

Logo Delta Lloyd

Website: https://www.deltalloyd.nl/prive/index.jsp
Hoofdkantoor: Spaklerweg 4, 1096 BA Amsterdam
Telefoonnummer: 020-5949111
Twitter: @deltalloyd

Delta Lloyd Groep is een deskundige, betrouwbare en toegankelijke financiële dienstverlener. We hebben één doel: zekerheid bieden voor onze klanten, nu en in de toekomst. We zijn actief met drie sterke merken: Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen.

 

We bieden producten en diensten op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren. We richten ons op consumenten, maar ook op kleine en grote ondernemingen, multinationals en pensioenfondsen.

 

Reputatie

 

Commercieel succes begint voor ons met goed en integer ondernemerschap, financiële degelijkheid een sterke focus op langetermijndoelen en geavanceerd risicomanagement. Zo bewaken we onze goede reputatie. We willen in al onze activiteiten transparant en ethisch gedrag tonen, rekening houden met alle dimensies van duurzame ontwikkeling en een verantwoorde afweging maken tussen de belangen van alle stakeholders.

 

Over Delta Lloyd NV

 

Delta Lloyd is al sinds 1807 een vertrouwde partner voor verzekeren, pensioenen, beleggen en bankieren. Ons doel is onze klanten financiële zekerheid te bieden, nu en in de toekomst. Wij leveren duidelijke, betrouwbare en hedendaagse oplossingen waarmee wij tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten. Zo creëren wij waarde voor onze klanten, aandeelhouders en medewerkers. Onze kernmarkten zijn Nederland en België. In Nederland zijn wij actief met de merken Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen en in België voeren wij het merk Delta Lloyd.

 

Onze merken

 

Delta Lloyd Groep heeft drie sterke merken in huis: OHRA, ABN AMRO Verzekeringen en Delta Lloyd.

Delta Lloyd werkt intensief samen met onafhankelijke assurantieadviseurs. Bij OHRA kunt u rechtstreeks verzekeringen of financiële diensten afsluiten. ABN AMRO Verzekeringen bedient via de ABN AMRO Bankkantoren. 

 

 

Logo Delta Lloyd

 

Delta Lloyd is een brede financiële dienstverlener waar klanten terecht kunnen voor onder meer verzekeringen, vermogensbeheer en bancaire producten. Delta Lloyd biedt klanten meer zekerheid door hen te helpen kritisch naar hun financiën te kijken.

 

Lees meer over Delta Lloyd

 

logo ohra

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Die, dankzij ervaringen uit hun eigen leven, precies weten wat ze wel en niet zoeken in een verzekering. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan hebt. Wat betekent dit voor u? Heldere taal zonder kleine lettertjes. U kunt online en telefonisch afsluiten, besparen op de premie en u hebt geen lange wachttijden. Zo houdt u de touwtjes in handen. En wat ú bepaalt, daar zorgen de mensen van OHRA voor.

 

Lees meer over OHRA

 

Logo ABN AMRO

 

ABN AMRO Verzekeringen richt zich op de particuliere en de zakelijke markt in Nederland en biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen. ABN AMRO Verzekeringen verkoopt haar verzekeringen via de bankkantoren van ABN AMRO Bank, via internet en het callcenter van ABN AMRO Bank. De verzekeringen worden ook verkocht door Florius, een dochteronderneming van ABN AMRO Bank.

 

Lees meer over ABN AMRO Verzekeringen

 

Overige merken

 

BeFrank was in 2011 als eerste premiepensioeninstelling (PPI) in Nederland die een vergunning van De Nederlandsche Bank kreeg. Inmiddels heeft BeFrank een sterke positie in de PPI markt, dankzij innovatieve collectieve beschikbare premie pensioenregelingen.

 

Delta Lloyd Groep heeft ook merken die een specifiek marktgebied bestrijken. Zo is Erasmus Leven een verzekeraar voor met name overlijdensrisicoproducten en hypotheekgerelateerde verzekeringen. Cyrte Investments is een investment boutique waarin meerdere fondsen worden beheerd voor institutionele beleggers. De focus van de investeringen ligt op beursgenoteerde ondernemingen die de mogelijkheden creëren en faciliteren om optimaal gebruik te kunnen maken van internet-gerelateerde technologieën.