CanvassCompany

CC_logo_zonderCC

Onze diensten

Sales is geen kwestie van losse onderdelen, maar een integraal proces. En dat bekijken we graag samen met onze klanten. We brengen in kaart wat er nodig is om de commerciële kansen te vergroten zodat het optimale resultaat wordt behaald.

 

Propositie

Soms zijn er ogen van buitenaf nodig om het bedrijf opnieuw te zien. En weer helder te krijgen wie jullie zijn – en waar jullie naar toe willen. Wij stellen de juiste vragen om samen tot een vlijmscherpe propositie te komen. En die te koppelen aan relevante product-marktcombinaties. Vertel niet langer wat je kunt, maar wat je oplost.

 

Afspraken op niveau

Om die propositie de wereld in te brengen, moeten er afspraken gemaakt worden. Telefonische acquisitie, koud bellen, cold calling, koude acquisitie, lead generation… Hoe je het ook wilt noemen, het doel is hetzelfde. Afspraken maken. Op het juiste management of directie niveau. Niet met een script maar consultative calling en nurturing. Als het de mensen ontbreekt aan tijd of vaardigheden, bouw dan op die van ons. Wij creëren kansen, voor jullie om te verzilveren. En onze online salesmonitor geeft je inzicht en grip op de pipeline

 

Sales training en praktijkcoaching

Sales is niet duwen, het is geven. Niet vertellen, maar vragen. En niet brullen, maar meenemen. We gaan met onze verkooptrainingen daarom niet voor trucjes, maar voor de lange termijn. Door te werken aan kennis en kunde om duurzame relaties te bouwen. Gebaseerd op toegevoegde waarde. Voortgestuwd door een mentaliteit die verkopers verandert in topscoorders. En salesmanagers in inspirerende businessmakers.

 

Werving en selectie

Een andere aanpak vraagt om andere vaardigheden. En soms om andere mensen. Als er een nieuwe impuls nodig is voor je team, zoeken wij die. Wij kennen niet alleen de mensen, maar ook de behoeften. De juiste persoon helpen we meteen op weg. Zodat hij of zij vol aan de slag kan.