Bilderberg

Logo Bilderberg

Website: https://www.bilderberg.nl/business/
Hoofdkantoor: Beukenlaan 52, 6871 CL Renkum
Email: business@bilderberg.nl
Telefoonnummer: 0317-362205
Twitter: @Bilderberg

 

Een unieke vergadering, training of event organiseren? Bilderberg maakt uw zakelijke bijeenkomst onvergetelijk. Met 18 luxe hotels op de mooiste locaties van Nederland, on-top service en een scala aan mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst is Bilderberg dé hotelketen van zakelijk Nederland.

 

Niet voor niets wordt Bilderberg Business door onze zakelijke gasten

beoordeeld met een gemiddelde score van 8,4.

 

 

Foto 1 Bilderberg 18 locaties, eindeloos veel mogelijkheden

Uw bijeenkomst is uniek. Daarom denkt Bilderberg van begin tot eind met u mee. Een inspirerende vergadersessie, een exclusief managementdiner of een spectaculaire productintroductie? Alles is mogelijk dankzij onze 18 veelzijdige locaties. Van historische kastelen tot moderne conferentieoorden en van intieme hotels midden in de bossen tot bruisende stadshotels.

 

 

Unieke service: de Maître B’

Foto2 Bilderberg

 

Het ‘gewone’ buitengewoon goed doen zit in de genen van Bilderberg. Met de Maître B’ gaan we nóg een stap verder. Voor elke zakelijke meeting krijgt u als organisator of trainer een eigen servicepartner: de Maître B’. Hij of zij zorgt er persoonlijk voor dat uw meeting, training of event perfect verloopt en het uw gasten aan niets zal ontbreken. On-top service!

 

 

Foto3, bilderbergBilderberg is beleven

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst extra bijzonder maken? Dan helpt Bilderberg u daarbij. Combineer bijvoorbeeld uw vergadering met een kookworkshop in onze befaamde restaurants, maak uw training extra inspirerend met teambuildingsessies of sluit uw bijeenkomst af met een bijzondere activiteit. Wij inspireren u graag.