AV Werving & Selectie

Logo AV Werving & Selectie

AV helpt organisatie met het realiseren van een high performance salesbezetting met diensten op het gebied van werving & selectie, advies en (sales) assessments. U kunt bij ons terecht voor een volledig werving & selectie traject, waarbij u wordt ontzorgd en snel de juiste kandidaat heeft. Ook is het mogelijk om diensten los af te nemen, bijvoorbeeld op het gebied van selectie-assessments, zodat u zeker bent dat u de juiste kandidaat aanneemt. Tenslotte helpen wij met raad en daad bij het realiseren van de beste salesbezetting, bijvoorbeeld door mee het ideale salesprofiel voor uw organisatie vast te stellen, analyses van het verkoopteam, individuele assessments en organiseren van sessies of masterclasses met uw doelgroep kandidaten.

 

Werving & Selectie van Sales- en Accountmanagers

 

Is het niet geweldig om met een partij samen te werken die precies weet wat u zoekt? AV Werving & Selectie is de partner die aan een half woord genoeg heeft als het gaat om werving en selectie binnen sales. Een partij die u daadwerkelijk de persoon presenteert die u voor ogen heeft. Wij stellen ze  graag aan u voor.

 

Passie voor sales

 

Bij AV Werving & Selectie werken we uitsluitend gepassioneerd en altijd oprecht. Met meer dan 14 jaar ervaring in de werving- en selectiebranche en een volledige focus op Sales- en Accountmanagementfuncties weten we waar de toppresteerders zich bevinden. Wij hebben in de loop der jaren sterke middelen ontwikkeld. Naast onze unieke wervingscampagnes putten wij uit een actuele database van meer dan 60.000 kandidaten, allemaal met een salesprofiel. Wij zijn er bedreven in om kandidaten te scouten en kansen voor te leggen.

 

Garantie tot succes

 

Het zijn de resultaten die tellen. Daarom garanderen wij u zwart op wit een geslaagd werving- en selectietraject met de beste sales- en accountmanagers die uw omzet laten groeien. U krijgt van ons garantie op onze wervingsmethodes én op onze selectietrajecten.

 

Persoonlijke benadering

 

Wij kunnen u veel vertellen over het succes van onze persoonlijke aanpak, kennis en de voordelen van onze harde garanties. Wie kan u beter vertellen over onze toegevoegde waarde dan onze klanten zelf? Wij laten ze graag voor ons spreken. Zie daarvoor onze referenties op www.avdiensten.nl/referenties.

 

Logo Ledenvoordeel

 

SMA leden voordeel

 

AV is sinds 2007 partner van de SMA en heet o.a. de selectie voor de sales verkiezing verzorgd. De klik tussen SMA leden en AV is bijzonder goed, omdat wij dezelfde passie delen. SMA leden zien sales ook als een vak en willen het maximale rendement uit een salesafdeling halen. Wij bieden SMA leden en partners daarom de volgende extra voordelen:

 

Gratis Sales Test

 

AV verzorgt testen om u meer inzicht in de kwaliteiten van uw medewerkers of sollicitanten. Ideaal dus voor selectie en/of ontwikkeltrajecten. Uniek zijn onze salestesten. Als SMA lid bieden wij u de kans om een sales test gratis te krijgen, zodat u direct voordeel heeft. Stuur hiervoor een mail naar sales@avdiensten.nl met de code SMA14.

 

Gratis tools en artikelen

 

Als SMA lid hoeft u het wiel niet zelf uit te vinden. Wij bieden handige tools, zoals scoreformulieren, interviewvragen, voorbeeld inwerktrajecten enz. Daarnaast brengen wij artikelen uit op het snijvlak van sales en HR. Wij delen dit gratis en vrijblijvend met SMA leden en partners. Interesse? Mail naar artikelen@avdiensten.nl

 

 

Direct contact

 

Graag vertellen wij u al tijdens ons eerste contact wat wij kunnen betekenen voor u en voor uw salesteam. U bereikt ons via: 033-286 0150, mail@avdiensten.nl of www.avdiensten.nl