Nominaties Sales Event 2018

Op 8 maart 2018, staan de SMA verkiezing weer voor de deur. Bij Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk, zal er naast de verschillende masterclasses, ook weer de strijd zijn om de verschillende titels.

 

Winnaars_Het_Sales_Event_2017

 Voor deze verkiezing zijn we op zoek naar : 

 

 • Die Commercieel Directeur die in jouw ogen met een prachtige prestatie bezig is, waardoor jij het gevoel hebt dat deze persoon echt het verschil maakt in zijn organisatie en hij/zij essentieel een bijdrage heeft geleverd in het succes van de organisatie. Dan is dit wellicht de opvolger van Hans Peters van NS? Hiervoor gelden de volgende selectiecriteria :
  • De persoon moet minimaal twee (sales)teams aansturen;
  • De eindverantwoordelijkheid dragen binnen de organisatie voor het commercieel beleid;
  • Minimaal drie jaar, deze functie succesvol bekleden.
 • Die Senior Sales Professional, is die persoon, die grote indruk op jouw heeft gemaakt omdat hij/zij van cruciaal belang is geweest om de grootste opdracht van het bedrijf binnen te halen, en/of gaat op een dermate innovatieve manier met de klant om, dat dit leidt tot een veel hogere klanttevredenheid en/of rendement voor het bedrijf. Dan is dit wellicht de opvolger van Fernando Padmos van Xylem Water Solutions? Hiervoor gelden de volgende selectiecriteria :
  • Het aansturen van één salesteam of verantwoordelijk zijn voor een aantal (Key) Accounts;
  • Verantwoordelijk zijn voor een omzet van meer dan € 1 miljoen;
  • Ouder dan 30 jaar;
  • Minimaal drie jaar deze functie succesvol bekleden. 
 • Die Young Sales Professional die laat zien dat leeftijd geen rol speelt, en zorgt ervoor dat hij/zij reeds in dit stadium van zijn/haar loopbaan het cruciale verschil maakt in de organisatie. Dan is dit wellicht de opvolger van Dennis Wagenaars van Ricoh? Hiervoor gelden de volgende selectiecriteria:
  • Niet langer dan vijf jaar werkzaam zijn in een commerciële functie en deze succesvol hebben uitgevoerd;
  • Jonger dan 30 jaar;
  • De minimale verantwoordelijkheid voor een omzet van € 0,3 miljoen. 

Het is dus mogelijk om personen te nomineren, die deel kunnen nemen aan het selectieproces van één van de verkiezingen. Wellicht wordt dit één van de personen die op 8 maart 2018, tijdens het jaarlijks terugkerend Sales Event, wordt verkozen tot de winnaar. Het zou toch schitterend zijn als jij aan de basis staat van dit succes. De genomineerde persoon zal vervolgens gevraagd worden zijn/haar CV naar ons op te sturen, op basis waarvan bepaald wordt of er een volgende stap gezet gaat worden en er kan worden deelgenomen aan de verkiezing.  

 

Deadline nominaties 

Vanwege de regionale voorverkiezingen, kennen we een tweetal deadlines. Ten eerste die voor de Young Sales Professional, hierbij kan er genomineerd worden tot 15 oktober. Voor andere twee categorieën, staat deze op 15 november

 

Voor alle drie de categorieën geldt, dat de eerste ronde direct aansluitend tot de dag van nominatie, waardoor het niet meer past in de agenda van de genomineerde kandidaat. Ons advies is om hier rekening mee te houden, en de nominatie ruim van te voren bij ons in te dienen.

 

 

Nomineren personen 

Om personen te nomineren voor één van de verkiezingen, kies één van onderstaande titels :