Salesmanager in de keuken 21 april 2011

Bijeenkomsten

Op 21 april 2011 zijn we te gast op de BP Raffinaderij Rotterdam, die de op één na grootste olieraffinaderij van Europa is, gevestigd in het Rotterdamse havengebied met locaties Europoort en Pernis.

De heer Atze Faas zal een toelichting geven op de wijze hoe BP de Sales aanpak heeft georganiseerd in het Cards segment (BP PLUS tankpassen) en wat de hoogte- danwel dieptepunten daarin zijn. Daarna krijgen we een korte uiteenzetting over de raffinaderij en maken we een rondje over het terrein met bezoek aan de controlekamer. De bijeenkomst begint om 16:00 uur en zal om 18:30 uur eindigen met een hapje en drankje.

Atze FaasAtze Faas (1965) is Fuels Sales Manager België en Nederland bij BP en verantwoordelijk voor de brandstof verkopen aan zakelijke klanten. Dat behelst zowel de groothandel, klanten met eigen tankautos en/of -schepen die de brandstoffen komen afhalen als de ca. 125.000 tankpashouders, die de tankstations van BP in Nederland en de rest van Europa bezoeken. Atze is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de VU Amsterdam en dik 20 jaar in verschillende functies werkzaam bij BP.

Voor meer informatie kijk op www.bp.nl/zakelijk. En in de tussentijd kunt u natuurlijk altijd klant worden via http://tankpassen.bp.com/.

 BP Nerefco

Graag zien we uw aanmelding voor dit evenement tegemoet en vergeet niet uw legitimatie mee te nemen, anders komt u er vanwege de veiligheidsvoorschriften niet in.

Locatie:
BP Raffinaderij Rotterdam B.V.
d'Arcyweg 76
Havennummer 6425
3198 NR EUROPOORT-ROTTERDAM
 
Ingang: kantoorgebouw

SMA bijeenkomsten

Hall of Fame