Sales Cafe SMA Noord 28 november 2011

Bijeenkomsten

Met het thema 'Sales ontmoet inkoop' sluit SMA een zeer succesvol jaar af. Op 28 november is het laatste Sales Cafe van het jaar, die zoals altijd plaatsvindt in Hampshire Plaza in Groningen. De bijeenkomst is bestemd voor sales professionals, -managers en ondernemers die kennis en ervaring willen opdoen en delen met elkaar. De sfeer is altijd erg informeel en juist de mix van sales professionals uit verschillende branches en niveau's zorgt altijd weer voor veel inspiratie.

Deze bijeenkomst staat in het teken van Inkoop. Er zijn twee inkopers uit het noorden te gast met een grote staat van dienst. Janet Postma van Stenden Hogeschool transformeerde de inkoopafdeling van Stenden de afgelopen jaren tot een professionele en slagvaardige afdeling.

De tweede gast is Charles Gevers, sinds enkele jaren is hij Procurement Director bij Gasunie en vervulde hiervoor meerdere inkoopfuncties bij verschillende multinationals in Nederland, terwijl hij zijn carriere startte als... Verkoper.

Aan de hand van een aantal stellingen wordt er tijdens een interactieve forumdiscussie ervaringen gedeeld 'die leven tussen inkoop en verkoop'. Inspirerend, verhelderend en wellicht zelfs verrassend?...

Tijd: van 17.00 tot 20.30 uur

Locatie: Hampshire Plaza Groningen

Klik hier om je aan te melden.

SMA bijeenkomsten

Hall of Fame