KAM Club

Bijeenkomsten

10 March 2010

Naar goede traditie vond er op 10 maart j.l. een KAM Club bijeenkomst plaats in Hilversum. Gastheer was Hans-Peter Smits, Account Director Getronics. Hans-Peter had een ontvangst georganiseerd bij het Network Operations Centre van KPN in Hilversum.

Er was een goede opkomst. 8 Key Account Managers van diverse grote organisaties waren aanwezig waaronder de podiumkandidaten van het sales Event van 11 februari j.l. Voor hen was het de eerste keer dat zij mochten deelnemen aan de KAM Club. Daarnaast was de SMA vertegenwoordigd.

Het doel van de KAM Club, opgericht na het Sales Event in 2008, is enerzijds netwerken. Anderzijds intervisie en het uitwisselen van kennis en branche ervaring op Key Account Management niveau. Dit onder supervisie van de SMA die hiermee verdere professionalisering beoogt van het salesvak.

De sessie van 10 maart was zeer geslaagd. Naast kennismaking met de organisaties Getronics en KPN en een presentatie over de calamiteitenprocedure van KPN hebben wij de zendmast bezocht alwaar wij uitkeken op 110m hoogte over de Utrechtse Heuvelrug.

Tenslotte nog een goede discussie gehad over Sales Change Management en afgesloten met een goed diner in Spandershoeve.

SMA bijeenkomsten

Hall of Fame