Algemene ledenvergadering 13 april 2011

Bijeenkomsten

Op 13 april jl. heeft onze ALV plaatsgevonden met aansluitend een workshop van Toine Simons.
Tijdens de ALV is Albert Akkermans benoemd tot erelid van de SMA en Samir El Awadi benoemd tot Lid van Verdienste van de SMA. 

     


Op 13 april staat een Algemene Leden Vergadering gepland met aansluitend een SMA bijeenkomst. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij de workshopspreker van het Sales Event met de hoogste waardering weten vast te leggen. Toine Simons herhaalt op 13 april zijn workshop “Sales winners; your 45 minutes power boost”. Voor degenen die deze zeer inspirerende en interactieve workshop hebben gemist op 10 februari, nu dé unieke kans om dit wel te gaan ervaren. De workshop is door de deelnemers van het Sales Event beoordeeld met een 8,5.

De bijeenkomst en ALV wordt gehouden bij de HAN, Hogeschool Arnhem Nijmegen. We zijn bij de Hogeschool te gast omdat we zijn gestart met het ontwikkelen van het zogenaamde “SMA Studentenlidmaatschap.” We praten je graag bij over de relevantie van een dergelijk lidmaatschap en de HAN zal daarin uiteraard ook een inhoudelijke bijdrage gaan leveren. Verder staan de gebruikelijke punten op de agenda zoals het vaststellen van de Jaarrekening 2010 en het verlenen van decharge aan het bestuur van de SMA voor het gevoerde beleid over 2010. Ook willen wij je graag bijpraten over de ontwikkelingen van onze vereniging en over de kansen en uitdagingen waar we samen als SMA voor staan.

Een interessant programma dat je niet mag missen! Concreet ziet het programma er als volgt uit:

16.00 uur             Ontvangst met koffie/thee
16.30 uur             Opening, welkom en introductie HAN
16.45 uur             Algemene Ledenvergadering
17.45 uur             Pauze met hapje en drankje
18.00 uur             Workshop Toine Simons
19.00 uur             Netwerkborrel met hapjesbuffet

Wij zien je graag op 13 april in Arnhem! Aanmelden kan hier!

Locatie:
Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem

Deelname: gratis voor alle SMA Leden

SMA bijeenkomsten

Hall of Fame