ALV en SMA Forum

Bijeenkomsten

15 April 2010

Op 15 april is de Algemene Ledenvergadering gehouden en het SMA Forum.

Programma:
13.30-15.00 Algemene Ledenvergadering,
Klik hier voor de presentatie die gehouden is door het bestuur.
Klik hier voor het verslag.

15.00-15.30 Ontvangst SMA Forum
15.30-18.00 SMA Forum

Onderwerp: Performance & Dashboardmanagement
Spreker: Robert Hamminga, RedFoxBlue

Hoe meet u succes?
Hoeveel aanvragen leiden via een offerte naar een order? Wat is de rol van uw verkopers in dat proces? Kent u de conversieverhoudingen en hun achterliggende oorzaken? O.a. Robert Hamminga verkent samen met u het nut, noodzaak en dwaasheid van Performance- en Dashboardmanagement. Heeft het zin om uw verkopers aan te sturen vanachter een Dashboard of wijzen die KPI’s u juist de weg naar succes? Vanuit een theoretisch kader zullen we gezamenlijk kijken of dit een praktische toetsing kan doorstaan.

Robert Hamminga is sinds 2001 senior partner en mede-eigenaar van RedFoxBlue. Vanuit zijn achtergrond als jurist, manager en ondernemer heeft hij een gedegen en vooral nuchtere kijk op het fenomeen Performance- en Dashboardmanagement. Robert zal het theoretische kader schetsen als een inleiding over de doelstellingen en de inzichten die er achter deze methodieken schuilgaan.

Spreker: Klaas Toes, GooiConsult

Klaas Toes (1960) is directeur en mede-eigenaar van de Gooiconsult groep sinds 1993.
Als Bedrijfseconoom in opleidingenland is Klaas sinds 1985 werkzaam op het snijvlak van menselijke motivatie en bedrijfsresultaten. Variërend van de implementatie van het retailconcept van de Shellshops, tot aan de implementatie van de Permanente Sales Verbetering van de Private Bankers van ABN AMRO. In samenwerking met klanten als Peugeot, ABN AMRO, Microsoft, Intres, Samenwerkende Apothekers Nederland, KLM, ING Commercial Banking en Sodexo heeft hij perfromanceverbetertrajecten opgezet en geïmplementeerd waarbij het rendement van leren steeds het uitgangspunt is.

18.00 Netwerkborrel

Locatie:
Amrâth Hotel Lapershoek
Utrechtseweg 16,
1213 TS  HILVERSUM

U kunt zich hier aanmelden

SMA bijeenkomsten

Hall of Fame