Terberg Leasing

Logo Terberg Leasing

Graag stellen we ons aan u voor

Terberg Leasing B.V. is in 1970 opgericht door Wim Terberg en sindsdien een grote bank-– en verzekeringsonafhankelijke leasemaatschappij met een goede positie in de top 10 van autoleasemaatschappijen van Nederland. Het is onze missie om in 2015 de meest gewaardeerde, duurzame en innovatieve leasemaatschappij te zijn.

 

Dit is een behoorlijk ambitieus, en we zijn goed op weg. Als onderneming zijn we klimaatneutraal gecertificeerd en hebben we een methode en tools ontwikkeld om klanten te

helpen bij het verwezenlijken van hun eigen duurzame ambitie.

 

Het innovatieve karakter komt onder andere tot uiting in onze online ‘leasedochter’ Justlease.nl en in  producten en diensten zoals: Werknemerslease, Sale & Lease Back, Terberg 1-2Move, Greenlease®, vakantieauto, VIP-leasing, etc. Allemaal producten die horen bij de huidige tijd én die antwoord geven op vragen vanuit de markt.

 

Uitgelicht voor de leden van de SMA

 

Terberg 1-2Move: mobiliteit die met uw onderneming meebeweegt

Met Terberg 1-2Move heeft u  de mogelijkheid  om flexibel invulling te geven aan uw mobiliteitsbehoefte. De voordelen voor dit product spreken voor zich.

  • Het betreft populaire actie-auto’s met een scherp leasetarief
  • Korte looptijd (van 12 tot 24 maanden)
  • Alleen maar 14 en 20% bijtellingsauto’s
  • Snel beschikbaar: binnen 2 weken kunt u al rijden

VIP-leasing

Als  VIP-relatie bij Terberg Leasing geniet u een zeer persoonlijke dienstverlening met volledige ontzorging. Met uw vaste lease-adviseur bepaalt u uw autokeuze en leasevorm en kunt u zich laten adviseren over financiële, fiscale en gemak aspecten. In de VIP-pakketten vindt u zaken als:

  • parkeerservice Nederlandse vliegvelden;
  • haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie;
  • vakantie-auto voor de wintersport;
  • chauffeursdiensten.

 

Shortlease:  oplossing voor tijdelijke vervoersvraag

Moet u wachten tot uw nieuwe zakelijke auto wordt geleverd of heeft u een (half)jaarcontract? Shortlease is een goede oplossing als u tussen de 1 en 12 maanden een auto nodig hebt.

 

Bij Terberg Leasing is shortleasen namelijk goedkoper dan huren en geniet u van de services van leasen. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan merken, modellen en typen lease auto’s.

Uw voordelen:

  • Alle voordelen van leasen (afwikkeling van schade, onderhoud, pechhulp, etc.) met de flexibiliteit van huur.
  • Afhankelijk van uw autowensen kunt u het zo goedkoop of duur maken als u wilt.

 

Logo Ledenvoordeel

 

Exclusief aanbod voor SMA-leden: 15% korting op een shortlease-auto

 

Heeft u tijdelijk vervoer nodig. Bel naar 030 – 288 4774 en onze lease-adviseurs helpen u graag de best passende shortlease auto voor u te vinden. Tot 1 januari 2015 ontvangt maar liefst 15% korting op het tarief van een shortlease auto!

Graag vermelden dat u van de aanbieding voor SMA-leden gebruik maakt.

 

Internationaal familiebedrijf

Terberg Leasing is onderdeel van de Terberg Group. Een internationale groep van bedrijven die in 1869 haar oorsprong vindt in de hoefsmederij van Johannes Bernardus Terberg in Benschop. Terberg Group biedt als leidende (niche)speler oplossingen in voertuig gerelateerde (niche)markten met als focus speciale voertuigen, afvalinzamelsystemen en leasing. In dit internationale opererende familiebedrijf werken momenteel ruim 1.200 medewerkers vanuit vestigingen in onder andere België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Nederland en leveren aan bedrijven in meer dan 80 landen.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u verder kennismaken met Terberg Leasing? Laat het ons weten en we geven u graag ons beste advies! 

 

Terberg Leasing B.V.

T: 030 – 288 47 74

M: info@terbergleasing.nl

W: www.terbergleasing.nl