Scholten Awater

SMA Logo Scholten Awater

Website: http://www.sa.nl/
Hoofdkantoor: Wijchenseweg 20, 6537 TL Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3579888
Twitter: @ScholtenAwater

 

In 1993 is Scholten Awater opgericht met een duidelijke visie op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen zijn wij begonnen aan onze missie om middelgrote en grote organisaties in Nederland snel en efficiënt te voorzien van IT-hardware.

 

Al snel groeide Scholten Awater uit tot dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Een financieel gezond bedrijf met meer dan 200 medewerkers en een groot distributiecentrum om u te voorzien van hardware en IT-diensten. Deze diensten zijn ontwikkeld om u volledig te ontzorgen. Hierdoor kunt u zich richten op uw eigen bedrijfsvoering zonder omkijken te hebben naar de aanschaf, logistiek en het onderhoud van uw IT-hardware.

 

Gemak, tijdwinst en kostenbesparing

 

Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Wij ontzorgen grote organisaties met alle denkbare diensten rondom hardware: advies & voorbereiding, techniek & configuratie, logistiek & installatie en garantie & onderhoud. Als grootste merkonafhankelijke IT-hardware dienstverlener van Nederland leveren wij alle A-merken tegen uitstekende condities. Wij laten u profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag u ook heeft. Complexe en grote IT-projecten? Advies van ervaren specialisten? Levering en installatie van nieuwe apparatuur en verwerking van uw oude? Wij verzorgen het probleemloos en geruisloos.

 

IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat hardware u ondersteunt en niet afleidt. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparing. Onze IT-diensten stemmen we volledig af op uw wensen. Omvangrijke projecten voeren wij snel en betrouwbaar uit door het toepassen van succesvolle en bewezen methodes. In ons eigen distributiecentrum verwerken wij al uw orders snel en efficiënt.

 

Zo maken wij IT eenvoudiger!