Lost Exhibitors

SMA logo lost exhibitor

Hoofdkantoor: Keizersgracht 62-64, 1015 CS Amsterdam
Email: info@lostexhibitors.nl
Telefoonnummer: 020-5207919

 

Ontdek hoe je verkoopresultaten vergroot met Experience Marketing! 

 

Lost Exhibitors heeft als stichting het doel om experience marketing (events en beursdeelnames) voor bedrijven transparanter en succesvoller te maken. Veel bedrijven en organisaties zetten experience marketing nog traditioneel in, maar tijden en middelen zijn veranderd, waardoor kosten en baten vaak niet meetbaar zijn. Hiervoor organiseren wij workshops, kennisbijeenkomsten, events en het Experience Café.

 

De doelgroep bestaat uit managers (general-, sales- en marketing managers) die de overtuiging hebben dat beursdeelnames en evenementen een essentiële tool is om met een geïntegreerde sales- en marketing strategie, marktwaarde, omzet en duurzame klantrelaties te realiseren. Lost Exhibitors maakt experience marketing transparant, meetbaar en succesvoller, aan de hand van het BOEC© marketingmixmodel.

 

Door het toepassen van het BOEC© marketingmixmodel, waarbij Big data, Online- en virtuele marketing, Experience marketing en Conversie integraal binnen de marketingmix worden ingezet, zijn bedrijven beter in staat om hun verkoop- en marketingdoelstellingen te realiseren. En met behulp van het BOEC© marketingmixmodel kunnen evenementen en (vak)beurzen ten volle worden ingezet in de integrale marketingmix- en verkoopstrategie.

 

3 November : Experience Café

 

In 2017 gaan er een aantal belangrijke veranderingen plaatsvinden binnen de marketing en sales, die van bedrijven een andere strategie zullen gaan vergen. Door de geïntegreerde inzet van Big data, online- en virtuele marketing, beurzen en evenementen en conversie strategieën, oftewel Experience Marketing, zullen sales- en marketingmanagement en directies zichzelf andere vragen moeten gaan stellen.

 

Want Experience Marketing zal vanuit het BOEC marketingmixmodel, meer dan ooit de sleutel gaan vormen om marketing- en salesdoelstellingen en dus een snelle R.O.I. te behalen!

 

Wij nodig je graag uit om tijdens het Experience Café op 3 november a.s. van 16.00 uur tot 18.30 uur, in het Grand Café van de RAI, te ervaren hoe Experience Marketing nu en de toekomst een andere denk- en werkwijze tot gevolg zal gaan hebben.

 

Sta je nog niet op de gastenlijst? Meld je dan nu aan. De toegang en de hapjes en drankjes zijn voor onze rekening, maar het Café is alleen toegankelijk voor genodigden. Laat het ons via de onderstaande link weten als je op de gastenlijst opgenomen wilt worden:

 

https://lostexhibitors.nl/contact