FranklinCovey

Logo FranklinCovey SMA Partnerpagina

Mensen maken organisaties, mensen realiseren samen de resultaten die de organisatie bereikt. Deze cultuur van performance is het ultieme onderscheidende vermogen van elke organisatie. Wilt u de resultaten van uw organisatie verbeteren? 
 
Vanuit de tijdloze principes van Stephen R. Covey, bekend van De 7 eigenschappen van effectief leiderschap, stelt FranklinCovey organisaties in staat hun prestaties te verbeteren door de effectiviteit van medewerkers te vergroten. We hebben oplossingen voor individuen, teams en organisaties om samen met u te werken aan de verbetering van de resultaten van uw organisatie – zowel financieel als op het gebied van klanttevredenheid en medewerkertevredenheid.  
 
Door effectief leiderschap, gefocuste productiviteit, in sterke samenwerking, en met de snelheid van vertrouwen wordt uw strategie omgezet in actie.  
 
FranklinCovey werkt vanuit vijf specialismen die elkaar aanvullen en versterken: Leiderschap, Vertrouwen, Uitvoeringskracht, Productiviteit en Sales Performance. Stuk voor stuk zijn dit onmisbare bouwstenen om een sterke sales cultuur te bouwen in uw organisatie. 
 
Bedenk zelf maar: hoe effectief bent u als het gaat over persoonlijk leiderschap en wat kan uw leiderschap in relaties verhogen? Wat betekent productiviteit voor u, met welke intentie voert u gesprekken met klanten, hoe wekt u vertrouwen en hoe blijft u productief? 
 
Het jaarthema 2015 van de SMA, ’The Power of Sales Execution’, gaat over uitvoeringskracht. Hoe komt u met uw sales organisatie van een goed doordacht plan naar een effectieve uitvoering. Hoe kunt u grip krijgen op het voorspelbaar behalen van resultaten tijdens de wervelwind van de dag, op basis van een duurzame gedragsverandering. 
 
Graag vertellen we u meer en bekijken we hoe we de best passende oplossing kunnen vinden voor uw sales uitdaging.
 
 
Voor meer informatie:
 
e-mail info@franklincovey.nl
 
bezoekadres:
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort
 
tel. 033 4530627
 
Contactpersoon voor de SMA: Maurice Schneider, tel. 06 55 705032