Bovemij

Bovemij_Logo_228x110

Wij zijn Bovemij

Hoe wij ons al meer dan 50 jaar ontwikkelen, maar in de kern hetzelfde blijven.

 

Meer dan 50 jaar geleden richtte BOVAG de BOvag VErzekeringsMaatschappIJ op. In het kort: Bovemij. Nu – ruim een halve eeuw verder – richten wij ons nog altijd in de eerste plaats op de leden van BOVAG. Tegenwoordig doen we echter veel meer dan alleen de bedrijfsverzekeringen. We hebben ook verzekeringen voor de ondernemers en hun medewerkers. En zelfs voor hun klanten! We financieren de bedrijven, zodat ze bijvoorbeeld hun eigen leasevloot kunnen opzetten. En wanneer nodig, bieden wij rechtshulp. Onze missie: onze klanten nóg succesvoller laten ondernemen.

 

Hoezeer we ons in de afgelopen 50 jaar ook ontwikkeld hebben, we zijn in de kern hetzelfde gebleven.

 

  • Wij zijn een nichespeler met kennis van zaken. In de halve eeuw die we nu bestaan, zijn wij een echte partner van de branche geworden; de wereld van mobiliteit kennen wij als geen ander.
  • We bieden onze klanten heldere oplossingen. Wij signaleren (mogelijke) belemmeringen en lossen die zo snel mogelijk op.
  • We hanteren een persoonlijke aanpak. Dat zit gewoon in ons, dat is wie we zijn. We voelen ons verbonden met de branche en met onze klanten. Zij zijn bij ons een naam en geen nummer.
  • Wij bestaan vóór en dóór de mobiliteitsbranche. Anders dan andere partijen vinden wij het dan ook belangrijk om de branche sterk te houden.

 

Bovemij. Samen vooruit!