Archie

Logo Archie

Bij het opbouwen en onderhouden van langdurige zakelijke relaties is een compleet klantdossier van groot belang. Hoe meer je weet van een relatie, hoe makkelijker het is om een goede relatie op te bouwen. CRM software, zoals Archie, ondersteunt je bij het maken van een persoonlijk klantdossier en bij het in kaart brengen van netwerken. Alle informatie die jij van een relatie wilt hebben, of dat nu een prospect, klant of beïnvloeder is, kan worden vastgelegd.

 

Het klantdossier bevat organisatiegegevens, contactpersonen, afspraken, offertes, presentaties, gespreksverslagen en e-mails. Maar ook organisatiestructuren, netwerken, connecties, projecten, financiële gegevens en specifieke bedrijfsinformatie.

 

De intuïtieve wijze waarop informatie in Archie wordt vastgelegd en gekoppeld, maakt het beheren eenvoudig. Door onder andere het zoeksysteem en de uitgebreide selectie- en analysemogelijkheden heb je direct de gewenste gegevens in beeld, zonder te zoeken in allerlei documenten of na te vragen bij collega’s. Dat scheelt tijd en geld.

 

Het klantdossier is beschikbaar via je pc, tablet en smartphone. Dus overal waar je bent, of dat nu op kantoor is, thuis of onderweg, heb je de gegevens tot je beschikking. En omdat iedereen die toegang heeft tot het programma informatie aan een klantdossier kan toevoegen of raadplegen, wordt je relatie altijd op een juiste manier te woord gestaan. Een goed begin van een langdurige relatie.

 

Logo Ledenvoordeel

 

SMA Ledenvoordeel

Speciaal voor SMA leden heeft Archie Europe een aantrekkelijke introductiekorting bij aanschaf van de software.

Voor meer informatie www.archie.nl of 0299-411 800